ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Επιστρέφει στη Β’ Αθηνών ο Δημήτρης Βίτσας

Ο Δημήτρης Βίτσας, αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στις εκλογές του 2015 άφησε τη Β΄Αθήνας και πολιτεύτηκε στην Β’ Πειραιά, μετακομίζοντας με κομματική επίνευση για να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του δημοφιλούς εκεί  Παναγιώτη Λαφαζάνη. Τα πήξε καλά σε εκείνη την εκλογική αναμέτρηση, αλλά τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ημερήσιου Τύπου, μελετά την επιστροφή του.

Ο κ. Βίτσας θεωρεί πως είναι αναγκαστικά -λόγω των αυξημένων του καθηκόντων- απών από μια περιοχή με μεγάλα κοινωνικά προβλήματα. Εκεί δραστηριοποιείται έντονα η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, ενώ και ο Νικαιώτης, πρώην υπουργός, Τρύφωνας Αλεξιάδης ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος. 

Το κομματικό περιβάλλον στη Β΄ Πειραιά, λοιπόν, δεν είναι ευοίωνο για την επανεκλογή του Δ. Βίτσα, με δεδομένη και την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιστροφή στην πολύ μεγαλύτερη Β΄ Αθηνών είναι μονόδρομος και διότι εκλέγει περισσότερους βουλευτές, αλλά και γιατί εδώ είναι η φυσική του έδρα, μια και επί χρόνια δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο Χαϊδάρι και έχει ανθρώπους να τον στηρίζουν.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button