ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Διαπαραταξιακό (!) πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Διαπαραταξιακό (!) πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης 1

Αμέτρητα κόκκινα γαρύφαλλα μοιράζουν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης σε εκατοντάδες Χαϊδαριώτες που σπεύδουν στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην Στρατάρχη Καραϊσκάκη. Στο μεγάλο πανηγύρι της νίκης, που ήρθε με το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της πόλης, μετέχουν όχι μόνο οπαδοί του ΚΚΕ, και δημότες από όλους τους πολιτικούς χώρους!
Τσίπουρα και μεζέδες ρέουν άφθονα, ενώ σύντροφοι και συντρόφισσες τραγούδησαν το ποίημα του Αλέκου Παναγούλη “Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες”.
Συγχαρητήρια έδωσαν στους νικητές ο Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, η Ελένη Καμπόλη, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Κώστας Σπηλιόπουλος. όπως γράψαμε, νωρίτερα πέρασε και ο Ανδρέας Μποζίκας.
Διαπαραταξιακό (!) πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης 3
Ο θριαμβευτής της βραδιάς, Μιχάλης Σελέκος, μιλώντας πριν λίγα λεπτά στους συγκεντρωμένους, είπε:

Διαπαραταξιακό (!) πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης 5
“Θέλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μάς τίμησαν με την ψήφο τους και την πρώτη Κυριακή, αλλά και σήμερα, που ολοκληρώθηκε η νίκη με ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 70%. Είναι πολύ συγκινητικό ότι άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους μάς στήριξαν. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα προδώσουμε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη. Θα είμαστε ένας Δήμος ανοιχτός σε όλο τον κόσμο. Δεν θα κάνουμε διακρίσεις. Το ενδιαφέρον μας θα είναι για τη διευθέτηση των τοπικών και των υπερτοπικών ζητημάτων. Ο Δήμος μας θα είναι το μετερίζι αντίστασης στην πολιτική που εφαρμόζεται και στους Δήμους και γενικότερα.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Εμείς απλώνουμε το χέρι σε όλους, ανεξάρτητα αν μάς στήριξαν ή όχι για να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που βασανίζουν το λαό μας. Το Δημαρχείο θα το κάνουμε ένα ανοιχτό Δημαρχείο αγώνα και δράσης για την επίλυση των προβλημάτων.” 

Διαπαραταξιακό (!) πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης 7

  
Διαπαραταξιακό (!) πανηγύρι στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης 9

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button