Μπάμπης Καραθάνος για φάρμακο: Υλοποιείται η δυνατότητα παρακολούθηση της συνταγογράφησης σε κάθε ασθενή

Χαϊδάρι Σήμερα
Από Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Πολυθεματικός Τύπος
1 Λεπτά Ανάγνωσης

Ο Μπάμπης Καραθάνος, Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και πολιτευτής στη Δυτική Αθήνα, συμμετείχε στο συνέδριο της ΠΕΙΦΑΣΥΝ «Το φαρμακείο του αύριο», όπου έδωσε το παρών και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Καραθάνος παρουσίασε πρωτοβουλίες του Υπουργείου που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασθενών, η αναβάθμιση του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και των ηλεκτρονικών συστημάτων των νοσοκομείων, του Myhealth και του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής.

Τόνισε ότι όλα αυτά θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2025 και από 1/1/2026 θα είναι δυνατή η πλήρης παρακολούθηση της συνταγογράφησης των φαρμάκων που δίνονται σε κάθε ασθενή.

Μπάμπης Καραθάνος για φάρμακο: Υλοποιείται η δυνατότητα παρακολούθηση της συνταγογράφησης σε κάθε ασθενή 3
Μπάμπης Καραθάνος για φάρμακο: Υλοποιείται η δυνατότητα παρακολούθηση της συνταγογράφησης σε κάθε ασθενή 5
Μοιραστείτε το άρθρο:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *