ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ: Ετήσια γιορτή με θέαμα υψηλού επιπέδου και την παρουσία παγκόσμιου πρωταθλητή ενόργανης. 

Η ετήσια γιορτή του Αθλητικού συλλόγου Νέα Παιδεία πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Μαΐου από 11πμ έως 13μμ στο κλειστό γήπεδο Χαϊδαρίου “Χρήστος Αγγουρακης”. 

Τα συγκεκριμένα αθλήματα, της ενόργανης, ρυθμικής, ακροβατικής και αεροβικής γυμναστικής, προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν τέτοιο σύλλογο σαν την ΑΣ Νέα Παιδεία με μακρά ιστορία και εμπειρία σε κάθε αθλητικό επίπεδο, από πολύ μικρές ηλικίες μέχρι αγωνιστικά τμήματα.

Στην φετινή γιορτή, θα παραβρεθεί ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης Βλάσσης Μάρας που θα βραβεύσει αλλά και θα εμπνεύσει τις νεαρές αθλήτριες και αθλητές.
Ο Βλάσης Μάρας είναι Έλληνας αθλητής, ο οποίος υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να έχει ήδη στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο σε Πανευρωπαϊκούς εφήβων. Το 2010 έγινε ο πρώτος αθλητής στο μονόζυγο που συμπλήρωσε 5 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια!

Την γιορτή του συλλόγου θα τιμήσει και ο δήμαρχος της πόλης.

ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ: Ετήσια γιορτή με θέαμα υψηλού επιπέδου και την παρουσία παγκόσμιου πρωταθλητή ενόργανης.  1

ΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ: Ετήσια γιορτή με θέαμα υψηλού επιπέδου και την παρουσία παγκόσμιου πρωταθλητή ενόργανης.  3

ΑΣ Νέα Παιδεία | Κυριακή 15 Μαΐου από 11πμ έως 13μμ στο κλειστό γήπεδο Χαϊδαρίου “Χρήστος Αγγουρακης”, Ηρώων Πολυτεχνείου & 3ης Σεπτεμβρίου

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button