ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άρχισε η ανανέωση των οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου

Τρεις νέες σημαντικές προσθήκες στον στόλο οχημάτων του Δήμου, αποτελούν υπόσχεση για καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Η δημοτική αρχή δηλώνει χαρούμενη για την εξέλιξη αυτή, με δεδομένη την πολύ κακή κατάσταση των οχημάτων που παρέλαβε και δυσκολεύουν πολύ το έργο της Υπηρεσίας καθαριότητας.

Πρόκειται για:

  • Ένα ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο θα διευκολύνει την Υπηρεσία Πρασίνου και την Τεχνική Υπηρεσία.
  • Ένα φορτηγό όχημα, το οποίο εκτελεί δρομολόγια περισυλλογής κλαδιών κτλ.

Τις επόμενες ημέρες θα ενταχθεί στο στόλο καθαριότητας και ένα απορριμματοφόρο το οποίο ζητήθηκε και παραχωρήθηκε από τον Δήμο Περιστερίου. Η διοίκηση του Δήμου μας σημειώνει ότι “θα δώσει ανάσα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, που με απαρχαιωμένα οχήματα προσπαθεί να ανταποκριθεί στο έργο της”.

Άρχισε η ανανέωση των οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου 2

Ο μεγάλος στόχος είναι η ολική ανανέωση του στόλου οχημάτων. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά από δάνειο ύψους που εγκρίθηκε από το Παρακαταθηκών και Δανείων. Αφορά την προμήθεια των νέων οχημάτων καθαριότητας (σάρωθρο, πλυντήριο, φορτηγό, πλυντήριο κάδων, φορτωτής και απορριμματοφόρα), που, όπως λέει η δημοτική αρχή, αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η δημοτική αρχή εκφράζει την αισιοδοξία της ότι ο τομέας της καθαριότητας θα βελτιωθεί: “Δε λέμε ότι σήμερα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, αλλά τώρα έχει αντιστραφεί η πορεία ξεπουλήματος και έχει «μπει το νερό στο αυλάκι» σε σχέση με την ανανέωση της υποδομής σε καθαριότητα και πράσινο”.

Άρχισε η ανανέωση των οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου 4

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button