ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑLIFESTYLEΟΜΟΡΦΙΑ

Αποτρίχωση με Laser – Αγγίζοντας την τελειότητα

Η μέθοδος που εξασφαλίζει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας και άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Ο Αποτρίχωση με Laser - Αγγίζοντας την τελειότητα 3ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ, δερματολόγος αφροδισιολόγος, μάς ενημερώνει. 

Γιατρέ, τι ακριβώς είναι το LASER και πώς γίνεται η αποτρίχωση;

Πρόκειται για μια εντελώς ακίνδυνη δέσμη φωτός, που μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, με αποτέλεσμα την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων που παράγουν τριχοφυΐα. Η δράση γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο στόχο, αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή

Γιατί να κάνω Laser αποτρίχωση;
Είναι μόνιμη μέθοδος. Ο σχηματισμός ουλών, οι αλλεργικές αντιδράσεις και η θυλακίτιδα (τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα ), είναι συχνές παρενέργειες των κλασικών μεθόδων αποτρίχωσης. Επιπλέον το αισθητικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο, ενώ το κόστος μπορούμε να πούμε πια ότι είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό της αποτρίχωσης με κερί.

Από τι εξαρτάται το αποτέλεσμα με laser αποτρίχωση;
Από την εμπειρία του χειριστή και τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Τα κορυφαία laser αποτρίχωσης, σύμφωνα με την διεθνή βιβλιογραφία καθώς και την δική μας εμπειρία, είναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ της CANDELA, που θεωρείται το Gold standard της αποτρίχωσης και το νέο διοδικό laser SOPRANO X, που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Σε ποιες περιοχές γίνεται laser αποτρίχωση;
Στη γυναίκα: φρύδια, παρειές, άνω χείλος, πηγούνι, ζυγωματικά, λαιμός, στήθος, κοιλιά, μέση, μασχάλες, χέρια, μπικίνι, δάκτυλά, χέρια, μηρoi, κνήμες, γλουτοί. Στον άνδρα: μέτωπο, μεσόφρυο, παρειές, ζυγωματικά, λαιμός, ώμοι, χέρια, μέση, πλάτη, στήθος, κοιλιά, πόδια

Είναι επώδυνη μέθοδος;

Το αίσθημα της ενόχλησης ή του πόνου εξαρτάται κυρίως από το πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή που αποτριχώνεται, τον αριθμό των τριχών, το χρώμα και το πάχος τους, καθώς και από την ισχύ που εμείς θα επιλέξουμε. Κάθε φορά που γίνεται νέα συνεδρία ο πόνος μειώνεται, λόγω μείωσης του αριθμού των τριχικών θυλάκων.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με laser;
Στις μικρές περιοχές υπολογίζουμε 10-20 λεπτά ενώ στις μεγάλες 40-60 λεπτά. Για full boby θεραπεία περίπου 2-2,5 ώρες.

Πότε πρέπει να γίνεται η κάθε συνεδρία;
Εξαρτάται από την περιοχή που αποτριχώνεται. Για παράδειγμα το άνω χείλος ή το μπικίνι μπορεί να γίνεται κάθε 35-40 μέρες ενώ οι μηροί κάθε 45-60 μέρες. Σε γενικές γραμμές χρειάζονται περίπου 10 συνεδρίες.

INFO: Θηβών 137 – Περιστέρι, 210 5755221

Ταξιαρχών 49 – Κορυδαλλός, 211 215 40 72

Dermacenter.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button