ΕΞΟΔΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Απόψε θέλω Τέλεια Έξοδο”. Πέστο κι έγινε! Γιατί είναι στα καλύτερα του.

Ευτυχώς κάποιες σταθερές δεν χάνονται όσα χρόνια κι αν περάσουν, αντιθέτως μερικές γίνονται όλο και καλύτερες! Τέτοια περίπτωση είναι η έξοδος στο μουσικό μεζεδοπωλείο της πλατείας Ηρώων στο Χαϊδάρι “Πέστο κι έγινε!” Πόσο μάλλον τώρα που έχουμε πια την πολυπόθητη ελευθερία όχι μόνο να φάμε υπέροχα καθήμενοι αλλά και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε και να το “κάψουμε”! Αυτό το μέρος είναι το σωστό για όλα αυτά!

"Απόψε θέλω Τέλεια Έξοδο". Πέστο κι έγινε! Γιατί είναι στα καλύτερα του. 3

Εννοείται πως ο έλεγχος των σχετικών covid πιστοποιητικών ισχύει και εφαρμόζεται στο ακέραιο, γιατί η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα και έτσι πρέπει για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις εξόδους, τις παρέες μας κα την ζωή μας.

Ο Μάρτης είναι μήνας γεμάτος με γιορτινές αφορμές για να σε κάνει να ξεχυθείς προς την διασκέδαση και η πυξίδα χρόνια τώρα δείχνει σταθερά την προτίμηση του κοινού στις πολλές “αρετές” αυτού του καλού εστιατορίου.

Θυμίζω και σημειώστε: Δευτέρα 7 Μαρτίου, Καθαρά Δευτέρα. Τρίτη 8 Μαρτίου, Γιορτή της γυναίκας. Παρασκευή 25 Μαρτίου, εθνική επέτειος. Συν το γεγονός πως μπαίνουμε στην περίοδο της σαρακοστής που και εδώ το “πέστο κι έγινε” θα σε αφήσει άφωνο με τα σαρακοστιανά και τα θαλασσινά του!
Δεν θα ξεχάσω τις απίθανες γεύσεις μια Μεγάλη Παρασκευή (ναι!) εγώ που στο χωριό μας νήστευα και το λάδι! Γαρίδες σαγανάκι, σουπιές με χόρτα, σταμναγκάθι με φασόλια, καλαμαράκια, μύδια αχνιστά, ριζότο, όλα ένα και ένα σε άψογες σπιτικές εκτελέσεις που δεν πιστεύω ότι γίνεται να απογοητεύσουν κανέναν.
Και το άλλο που το πας; Οι μισοί να τρώνε τα σαρακοστιανά και άλλοι μισοί αμετανόητοι κρεατοφάγοι! Δεν ξέρω αν είναι τάση ή απλά δεν μπορούν να αντισταθούν στο μελωμένο κότσι, στο ζουμερό αρνίσιο παϊδάκι, στο νόστιμο διαιτητικό φιλέτο κοτόπουλο ή στην γευστική μανιάτικη χοιρινή μπριζόλα. Ευτυχώς αυτό το στέκι έχει όλα αυτά και άλλα πολλά που τα συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο για να ΄ναι όλοι ικανοποιημένοι στο έπακρο!

Μουσική και χορός σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Στα της μουσικής και του χορού συμβαίνουν συνέχεια τόσα πολλά και ωραία στην πίστα, στην κύρια σάλα, στην εξωτερική και στα τραπέζια πάνω, και το κέφι πάντα καλά κρατεί, τόσο που λιώνει πατώματα! Φέτος, με τις υπέροχες φωνές των Tsinidelos Dimitris, Ketikidou Maria και Βλαχάκη Πάνο. Κάθε Παρασκευή – Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Για την Καθαρά Δευτέρα επίσης από το μεσημέρι live.

Η ατμόσφαιρα του “Πέστο κι έγινε” αποπνέει έντονο χαρακτήρα, είναι ένα γοητευτικό κράμα που έχει συντεθεί με αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον και κάθε φορά μέσα στις αφορμές του χρόνου στολίζεται με περισσή φιλαρέσκεια για να ολοκληρώσει την χαρά και την ευδαιμονία που προσφέρει στον θαμώνα της.

Μπέττυ Λαμπροπούλου
[email protected]

Πέστο κι έγινε 210-5820728 τις κρατήσεις σας έγκαιρα!


Παρόμοια Άρθρα

Back to top button