ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

“Αποκαθιστά την πραγματικότητα” η Καθημερινή μετά το εξώδικο του Β. Στεφανάκου

Σε επανορθωτικό κείμενο προχώρησε η Καθημερινή, μετά από εξώδικο που της απέστειλε ο αποφυλακισμένος Χαϊδαριώτης Βασίλης Στεφανάκος. Σε προηγούμενο δημοσίευμα ενέπλεκε το όνομά του με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Ο κ. Βασίλης Στεφανάκος, με εξώδικο που μας απέστειλε την 12η.6.2017, διαμαρτυρήθηκε για την αναφορά που έγινε στο όνομά του την 29η.05 2017 σε άρθρο της δημοσιογράφου Μαριάννας Κακαουνάκη με τίτλο «Το μήνυμα που έστειλε ο Κορυδαλλός για το χτύπημα».

Γράφει η εφημερίδα:

Με το εξώδικό του, μας καλεί να «απεγκλωβίσουμε το όνομά του από το συγκεκριμένο περιστατικό» θεωρώντας ότι ο συσχετισμός του με την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» θίγει την τιμή και την υπόληψή του.

Η πρόθεση της «Κ» και της συντάκτριάς της δεν ήταν να αποδώσουν οποιαδήποτε μομφή στο πρόσωπο του κ. Στεφανάκου.

Στο δημοσίευμα εκφράστηκαν εκτιμήσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίες διαψεύδονται από τον κ. Στεφανάκο, οπότε η «Κ» δεν έχει κανένα λόγο να εμμείνει σε αυτές.

Ως εκ τούτου αποκαθιστούμε την πραγματικότητα σημειώνοντας ότι ο κ. Στεφανάκος δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη αναφορά του δημοσιεύματος και την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».

Ο ίδιος ο Β. Στεφανάκος σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο fb σχολιάζει:

Η υπόληψη και η τιμή μου δεν θίγεται από την αναφορά στις σχέσεις μου με τους φίλους μου που δηλώνουν Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τους οποίους φίλους μου περιβάλλω με σεβασμό και αγάπη.
Η τιμή μου και η υπόληψή μου θίγεται κατ’ αρχάς διότι συμπεριλαμβάνεται το όνομά μου στο ίσως χειρότερο… μεταξύ των χειρότερων έντυπο. Όπως επίσης θίγεται η τιμή μου διότι μου προσάπτει τον τίτλο του υπουργού Εξωτερικών, πολλώ δε μάλλον αν αναλογισθούμε τις προσωπικότητες… που διετέλεσαν υπουργοί Εξωτερικών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button