ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απάντηση του Κ. Σταθά στον Β. Καρατζαφέρη: Θα ξημερώσει μια καλή μέρα για το Χαϊδάρι

Στη δήλωση του αντιδήμαρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλη Καρατζαφέρη (Το Χαϊδάρι είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να το προσγειώσουμε απότομα) απαντά ο Κώστας Σταθάς, πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Του Κώστα Σταθά
δημοτικού συμβούλου
Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου

Διαβάζοντας τη δήλωση του Β. Καρατζαφέρη, υποψήφιου με τον κ. Ντηνιακό, μόνο που δεν μας έπιασαν τα γέλια… γιατί η κατάσταση πραγματικά είναι για κλάματα… ή καλύτερα για αγώνα και ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση την Κυριακή…

Σε δήλωσή του αναφέρει ότι ο κ. Ντηνιακός το προηγούμενο διάστημα είχε «προτεραιότητα την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου».

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε πού το βρίσκει τέτοιο θράσος. Γιατί θέλει πολύ θράσος να μιλάς για την καθημερινότητα των πολιτών, όταν με την πρώτη βροχή ολόκληροι δρόμοι γίνονται ποτάμια και την ίδια στιγμή δεν έχεις κάνει κανένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο.

Πολύ θράσος βέβαια θέλει και να μιλάς «για το μέλλον των παιδιών μας» και την ίδια στιγμή η στοιχειώδης συντήρηση των σχολείων να είναι «όνειρο θερινής νυκτός» για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Για να μη θυμηθούμε και την απαράδεκτη κατάσταση στους αθλητικούς χώρους, όπου και εκεί δεν έχει γίνει το παραμικρό, ή και όταν αυτό γίνεται, όπως στο κλειστό γήπεδο του Δάσους, ομάδες εξορίζονται για μήνες, και ακόμα και σήμερα δεν έχουν χώρο να προπονηθούν και να δώσουν αγώνες.

Και επειδή τα παραδείγματα είναι πολλά και ο Χαϊδαριώτικος λαός έχει μνήμη…

Είμαστε σίγουρα ότι τη Δευτέρα θα ξημερώσει μία καλή μέρα για το Χαϊδάρι, γιατί θα έχουμε πάλι Δήμαρχο το Μιχάλη Σελέκο.

Γιατί ξέρουμε να παλεύουμε, ξέρουμε και να νικάμε, για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

Υ.Γ. Και για να μην λέει ότι το λένε κάποιοι κολλημένοι και εξαρτημένοι με τους αγώνες του λαού για τις ανάγκες του, γιατί αυτοί είμαστε οι υποψήφιοι και οι φίλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, δίνουμε ένα μικρό παράδειγμα πως αντιμετώπισε την καθημερινότητα η δημοτική αρχή του Ντηνιακού…

Είναι η αίτηση της Περιφέρειας προς τη δημοτική αρχή του κ. Ντηνιακού την προηγούμενη πενταετία για τη διενέργεια καθαρισμού σε ακίνητο, μονοκατοικία στο δήμο μας.

Στο σημείο (θ) αναφέρεται: «σχετικά έγγραφά μας, τα οποία σας έχουν αποσταλεί, έχει ζητηθεί η διενέργεια καθαρισμού η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.»
Και ο νοών νοείτω…

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Καλά του τα είπε ο έτερος συνάδελφος πολ. μηχ., ο Κώστας.

    Να θυμίσουμε και τα “φοβερά” έργα της πλατείας Λαού (όλοι αναρωτιούνται πώς βελτιώθηκε η κατάσταση μετά από αυτά), αλλά και του Δάσους. Τα είχαν εργοτάξια για πόσο καιρό, χωρίς κάποια ουσιαστική αναβάθμιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button