ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση του Δήμου: «Πολύ κακό για το τίποτα»

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Απάντηση του Δήμου: «Πολύ κακό για το τίποτα» 3Αναφορικά με την νέα επιστολή του συμπολίτη μας Κώστα Λάμπου για την κοπή 4 κλαδιών πεύκου επί της οδού Αγίας Παρασκευής 64-66, θέλουμε να επισημάνουμε στους αναγνώστες σας τα εξής:

Η απάντηση του Δήμου δεν ήταν «αόριστη» αλλά πολύ συγκεκριμένη. Κόπηκαν 4 κλαδιά επειδή εμπόδιζαν την διάχυση του δημοτικού φωτισμού. Η άποψη του κ. Λάμπου ότι «δεν συντρέχουν οι λόγοι που επικαλείται» η υπηρεσία του Δήμου δεν τεκμηριώνεται πουθενά. Όπως πουθενά δεν τεκμηριώνεται και η επιμονή του ότι εξυπηρετήθηκαν «υποκειμενικές σκοπιμότητες». Με απλά λόγια, τα κλαδιά πράγματι εμπόδιζαν τον φωτισμό και η υπηρεσία έκανε τη δουλειά της.

Για το φωτιστικό που ο κ. Λάμπος μας ενημερώνει ότι δεν λειτουργεί και πάλι, δόθηκε εντολή να γίνει νέος έλεγχος για να εξακριβωθεί αν έχει κάποιο πρόβλημα και καίει τους λαμπτήρες.

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο περιστατικό μας έχει ήδη απασχολήσει όλους δυσανάλογα πολύ. Γιατί το πεύκο δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ανάλογες ενέργειες κλαδέματος είναι συνήθεις και αναγκαίες μέσα σε μια πόλη. Η επιμονή του κ. Λάμπου να συνδέει το αβλαβές αυτό για το περιβάλλον περιστατικό με βαρείς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς μας ξενίζει. Πολύ περισσότερο επειδή δεν ζήτησε προηγουμένως καμιά ενημέρωση από την Διοίκηση του Δήμου προφορικά ή με επιστολή του. Σαν το ζητούμενο να είναι η πρόκληση εντυπώσεων και όχι η διερεύνηση της πραγματικότητας.

Η Διοίκηση του Δήμου επιζητεί την διαρκή ενημέρωση και τον διάλογο με τους δημότες για όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα της πόλης. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ξεκινά εντός των ημερών την λειτουργία του το Γραφείο Δημότη. Μέσα από αυτό οι κάτοικοι θα ενημερώνουν άμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου για κάθε πρόβλημα και θα λαμβάνουν απάντηση για την πορεία επίλυσης του. Με έργα λοιπόν και όχι μόνον με λόγια κινούμαστε στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που αναφέρει ο κ. Λάμπος. Στην κατεύθυνση της σωστής πληροφόρησης και της διαφάνειας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Σεβόμαστε την επιθυμία για προβολή των απόψεων και της γνώμης του, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Λάμπος και επί της ουσίας και από πλευράς ύφους αδικεί όχι μόνον την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, αλλά και την πραγματικότητα. Όπως λέει και ο τίτλος του κλασικού θεατρικού έργου, γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button