Χαϊδάρι Σήμερα Απάντηση Ντηνιακού στον Ν. Καραγιάννη: “Κόμμα μας είναι μόνο το Χαϊδάρι, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι”

 

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός απαντά στο άρθρο του αντιδήμαρχου Νίκου Καραγιάννη για την πώληση όπλων από την Κυβέρνηση στη Σαουδική Αραβία, που έχει αναφορά στο πρόσωπό του. Ο κ. Ντηνιακός προσάπτει στη διοίκηση του Δήμου και τον αρθρογράφο προσωπικά ότι η γραμμή τους, προερχόμενη από τον Περισσό και όχι το Χαϊδάρι, αποτυγχάνει στα πραγματικά προβλήματα του Χαϊδαριώτη, ενώ ο ίδιος παλεύει για την πρόοδο της πόλης.

Γράφει ο επικεφαλής της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά”:

Όσο εμείς έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο Χαϊδάρι και στις αγωνίες του, δυστυχώς, κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να παίξουν μικροπολιτικά παιχνίδια και να μας κατηγορήσουν για συνέχιση κυβερνητικών πολιτικών και αποπροσανατολισμό των πολιτών.

Ο κόσμος, όμως, ξέρει. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε ποιοι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα εκτελούν κομματικές εντολές. Ποιοι, υπακούοντας σε μια κεντρική ηγεσία και γραμμή -εκ Περισσού και όχι εκ Χαϊδαρίου προερχόμενη- αδιαφορούν και έτσι αποτυγχάνουν καθημερινά σε θέματα που αφορούν πραγματικά τον κάθε Χαϊδαριώτη.

Όσο εκείνοι είναι απασχολημένοι με το κομματικό τους έργο, ο κ Καραγιάννης μάλιστα ως καθύλην αρμόδιος με την ανάρτηση ευμεγέθους πανό στο Δημοτικό μας Κολυμβητήριο για την πρόσφατη κομματική ομιλία «Κουτσούμπα» στο ΣΕΦ, εμείς, ως ανεξάρτητη παράταξη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την πόλη μας με μόνο γνώμονα την πρόοδο αυτής και των κατοίκων της.