ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απάντηση: “Είναι μεγάλη η αποτυχία σου Μιχάλη. Δέξου τη έστω με λίγη αξιοπρέπεια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στη Λαϊκή συσπείρωση και τον Μιχάλη Σελέκο 

Απάντηση: “Είναι μεγάλη η αποτυχία σου Μιχάλη. Δέξου τη έστω με λίγη αξιοπρέπεια» 1Ολόκληρη η ανακοίνωση Σελέκου γράφτηκε για να καταλήξει για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες στη συκοφαντική φράση: Προφανώς τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να βάλουν στο χέρι περιοχές – φιλέτα γύρω από το Χαϊδάρι, τον Σκαραμαγκά, το όρος Αιγάλεω, το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη”.

Αν κάποιος δεν είναι κοινός συκοφάντης, ονοματίζει τα συμφέροντα και όλο το “σκοτεινό σκηνικό”. Αν είναι συκοφάντης, αφήνει βρωμερά υπονοούμενα “κι ό,τι πιάσει”. 

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον κ. Σελέκο μετά την ηχηρή αποδοκιμασία της θητείας του από τους Χαϊδαριώτες. Γι’ αυτό καταλήγει στο τελευταίο σκαλοπάτι της πολιτικής αξιοπρέπειας. Το ξαναείπαμε: Δεν φεύγει με το κεφάλι ψηλά και διασύρει και το κόμμα του.

Το υπόλοιπο κομμάτι της ανακοίνωσής του προκαλεί το γέλιο. Τι παρακαλεί δηλαδή; Να αποσυρθούμε εμείς για να βγει αυτός; Μα ο λαός τον αποδοκίμασε και μας έδωσε 15,5% διαφορά.

Η πολιτική ουσία κρύβεται στο γεγονός που και ο ίδιος παραδέχεται. Ότι δεν του δώσαμε “λευκή επιταγή”. Όμως απέτυχε παταγωδώς στην διαχείριση της καθημερινότητας του Χαϊδαριώτη και άφησε την πόλη να καταρρεύσει σε όλα τα επίπεδα: Σκουπίδια, πεζοδρόμια, συγκοινωνία, πράσινο κτλ. Άρα η επιταγή δεν είχε αντίκρισμα.

Από την ανακοίνωσή του αποκαλύπτονται στην κοινή γνώμη και ορισμένα πολύ σημαντικά σημεία:

1. Παραδέχεται ότι “εμείς απαιτήσαμε την επιστροφή στον Δήμο των κοινωνικών Δομών”. Άρα κάθε σχετική του συκοφαντία για ιδιωτικοποιήσεις αυτοκαταρρίπτεται.

2. “Η ενδυνάμωση της λειτουργίας του Δήμου με προσωπικό”. Επιτέλους παραδέχεται ότι το προσωπικό είναι περισσότερο από ποτέ (700 άτομα), αλλά η παραγωγικότητα του Δήμου είναι πολύ χαμηλή, με δική του ευθύνη.

3. “Απαίτησε το Χαϊδάρι Ξανά Διαχειριστικό Έλεγχο στον Δήμο”. Έτσι είναι. Και παρά το ότι επί δύο χρόνια έλεγε ότι ο Δ.Ε. θα διαλύσει τον Δήμο και τον αρνούνταν πεισματικά, τελικά τον επιβάλλαμε. Το ότι όμως ακόμη ο λαός της πόλης δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τα χείλη του δημάρχου για τα αποτελέσματά του, είναι ένα επίσης σημαντικό πολιτικό ζήτημα για το οποίο η Λαϊκή Συσπείρωση οφείλει εξηγήσεις. 

Κύριε Σελέκο, με τα ψέματα και τις συκοφαντίες δεν θα κερδίσετε τίποτα. Ο κόσμος έχει νου και γνώση. Είχατε 5 ολόκληρα χρόνια στη διάθεσή σας να δουλέψετε για ζωή των συμπολιτών σας. Αποτύχατε. Αποδεχτείτε την αποτυχία σας έστω με μία στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

Ανοίγει μια νέα σελίδα για το Χαϊδάρι, με αισιόδοξη προοπτική, πρόγραμμα, ισχυρή ανανέωση, νέους ανθρώπους χωρίς κομματικές δουλείες. Πάνω απ όλα με διάθεση συνεργασίας για το καλό της πόλης.

Καταλήγοντας: “Είναι μεγάλη η αποτυχία σου Μιχάλη. Δέξου τη έστω με λίγη αξιοπρέπεια»

Σχετικό Δημοσίευμα: Λαϊκή Συσπείρωση: Όταν ο Βαγγέλης Ντηνιακός στήριζε το Μιχάλη Σελέκο

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button