ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μακρά η περίοδος αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων

Για αύξηση των προστίμων, αν χρειαστεί, αλλά και για μακρά περίοδο αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεραπετρίτης έθεσε ως πρώτα ορόσημα στην πορεία σταδιακής άρσης των περιορισμών, την επαναλειτουργία σχολείων και καταστημάτων.  

Ενόψει του Πάσχα και ενδεχόμενης προσπάθειας ορισμένων να κατευθυνθούν προς την επαρχία, ο υπουργός διεμήνυσε πως εάν απαιτηθεί θα αυξηθούν τα πρόστιμα ενώ θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στις πύλες εξόδου.   

Ο υπουργός άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια ειδική ρύθμιση για την κολύμβηση, λέγοντας ότι ήδη επιτρέπεται για άτομα που την έχουν ανάγκη, όπως ΑμεΑ. Έσπευσε όμως να τονίσει ότι δεν θα διακινδυνεύσει η κυβέρνηση με πρόσχημα την χειμερινή κολύμβηση να γεμίσουν οι παραλίες και τόνισε πως η σωματική άσκηση πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στις εστίες μας.  

Τέλος, για την αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει επιτάξει ξενοδοχεία προκειμένου να φιλοξενηθούν θύματα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button