ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανεγκέφαλοι εν δράσει στη γιορτή της Πρωτοχρονιάς – Μπαλωθιές στο κεντρικό Χαϊδάρι

Απογοήτευση και οργή προκαλεί η είδηση που μάς μεταφέρει συμπολίτης με την επιστολή του. Σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά, στην οδό Πλαταιών, κάποιοι “γιόρτασαν” με μπαλωθιές τον ερχομό του 2020, μη λογαριάζοντας ζωές και περιουσίες.

Να τι μαρτυρά ο συμπολίτης (οι φωτό από το αυτοκίνητό του): 

Όταν ο γιορτασμός της έλευσης του Νέου Χρόνου γίνεται από ανεγκέφαλους!!! Σήμερα 2/1/2020 μεσημέρι γύριζα από τον καφέ μου στο σπίτι μου στο Κεντρικό Χαϊδάρι στην Πλαταιών και είδα ένα σημάδι στο καπό  του αυτοκινήτου μου. Έ, λέω, καμία κουτσουλιά θα είναι. Και πλησιάζω για να δω.

Τότε διαπίστωσα ότι δεν ήταν σημάδι από ένα αθώο πουλί. Αλλά σημάδι από κάποιον ανεγκέφαλο, που θέλοντας να γιορτάσει τον ερχομό του Νέου Έτους τράβηξε το όπλο και “όποιον πάρει ο Χάρος”.

Ένα βλήμα από πυροβόλο όπλο 9άρι, από ό,τι μου είπαν στην Αστυνομία, είχε σκίσει το καπό του αυτοκινήτου και είχε πέσει στο έδαφος.

Ανεγκέφαλοι εν δράσει στη γιορτή της Πρωτοχρονιάς - Μπαλωθιές στο κεντρικό Χαϊδάρι 3

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του, αν στην πορεία της σφαίρας ήταν κάποιος, ενήλικας ή παιδί, που η γειτονιά μας έχει πολλά. Τότε σίγουρα θα είχαμε δυστύχημα. Φανταστείτε για να ανοίξει τρύπα στο καπό τι θα είχε συμβεί αν χτυπούσε κάποιον στο κεφάλι.

Ως πότε πια θα υπάρχουν άνθρωποι που για να κάνουν το κέφι τους δεν λογαριάζουν τι ζημιά θα προξενήσουν είτε σε ξένη περιουσία είτε ακόμα και σε ανθρώπινη ζωή; Μακάρι ο Νέος Χρόνος να φωτίσει κάποιους ώστε να βάλουν μυαλό, χωρίς πολλές ελπίδες βέβαια!!!    

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button