ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ανάλυσέ το… με Google Analytics!

Google Analytics. Άλλο ένα εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία που αναζητά τον πιο σωστό τρόπο, για να μαθαίνει την πορεία ανάπτυξης που διαγράφει η ιστοσελίδα της επιχείρησής του στο διαδίκτυο και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μαθαίνουν όλες τις αναλυτικές πληροφορίες που χρειάζονται, τα στατιστικά και την επισκεψιμότητα της επαγγελματικής τους σελίδας, με διαρκείς κι έμπιστες ενημερώσεις, ώστε να γνωρίζουν τα λάθη που κάνουν και να αλλάζουν ότι δεν είναι ωραίο ή δεν “προχωράει” με βάση τις νέες τάσεις και τα σύγχρονα θέλω της αγοράς.

Είναι εύχρηστο και παρέχεται στους χρήστες χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Όλα όσα δε γνωρίζετε για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τα κλικ της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Μάθετε πόσες φορές επισκέφθηκε κάποιος τη σελίδα σας, πότε, για ποιους λόγους, ποια προϊόντα προτίμησε, πόσο διήρκεσε η περιήγηση και τι άλλο έγινε ώστε να προωθηθεί περαιτέρω η προσωπική σας επαγγελματική εικόνα μέσω του διαδικτύου. Οι λεπτομέρειες που μπορεί να μάθει κάποιος μέσα από αυτή την υπηρεσία είναι τόσες πολλές που ούτε οι ίδιοι χρήστες δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Εφόσον αναθέτετε σε έναν επαγγελματία του χώρου ή σε μια εταιρεία Digital Marketing Agency να αναλάβει τις διαφημίσεις σας στο google adwords, στο Facebook ή να κάνει Search engine optimization για την ιστοσελίδα σας, τότε το Google analytics αποτελεί «μονόδρομο» για να μπορείτε να παρακολουθείτε την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας σας.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της αποδοτικότητας αυτής της υπηρεσίας είναι μακροπρόθεσμα και αντιληπτά σε βάθος χρόνου, καθώς πρέπει πρώτα να γίνει η αντίστοιχη αναζήτηση από τους πελάτες και μετά από καιρό να μπορέσει να αντιληφθεί κι ο επιχειρηματίας την αξία του Google Analytics…για την ακρίβεια για να αναλύσεις κάτι πρέπει πρώτα αυτό να υπάρχει.

Μπορεί ο καθένας να βελτιωθεί, να πάρει όλα όσα θέλει σε σύντομο χρονικό διάστημα και να τα μετατρέψει σε ανάπτυξη κι εξέλιξη. Κάπως έτσι αλλάζει το τοπίο και γινόμαστε το επίκεντρο της πρωτοπορίας. Τα σύγχρονα μέσα του διαδικτύου γίνονται τα δυνατά χαρτιά στο παιχνίδι της επικράτησης. Είναι καλό να κρατάμε τους άσσους στο μανίκι, κλείνοντας το μάτι στους συμπαίχτες, που μαζί με εμάς, παίζουν για τη μία και μοναδική νίκη. Ο πιο έγκυρος αναλυτής στατιστικών δεδομένων γίνεται ο φίλος και συνεργάτης μας κι αυτό έχει μόνο θετικό πρόσημο στην πορεία μας…

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button