ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ανακοίνωση της Faso-Plast για τη φωτιά στο εργοστάσιο τον Ασπρόπυργο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας Faso-Plast στον Ασπρόπυργο, μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Το βράδυ της 6ης Ιουνίου και κατά την πτώση κεραυνού που προήλθε από ισχυρή τοπική καταιγίδα, προκλήθηκε πυρκαγιά στον βόρειο ανατολικό σημείο του αύλειου χώρου του εργοστασίου και σε συνέχεια λόγο του πνέοντος ανέμου επεκτάθηκε στο εσωτερικό δύο μόνο αποθηκευτικών χώρων  α΄ υλών πολυαιθυλενίου και ετοίμων προϊόντων.

Με την βοήθεια του προσωπικού και του εγκεκριμένου συστήματος πυρόσβεσης της εταιρείας, οι πυροσβέστες της περιοχής κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά μόνον σε αυτά τα σημεία. Η παραγωγική δομή της εταιρείας μας παραμένει άθικτh και επομένως η εταιρεία λειτουργεί όπως και πριν.

Σας ευχαριστούμε όλους σας για το ενδιαφέρον που δείξατε και για την βοήθεια που μας προσφέρατε έστω και από μακριά. Η εταιρεία μας, μπορεί και έχει υποχρέωση  απέναντι σε όλους τους συνεργάτες της, που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει να προσφέρει τα προϊόντα της.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πυροσβεστικό Σώμα για τη γρήγορη ανταπόκριση, το  θάρρος και την αυταπάρνηση στον δύσκολο αγώνα κατά της φωτιάς.

Εκ των Διευθύνσεων, Φασόης Γρηγόρης

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button