ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση – κάλεσμα: ΜΑΖΙ εκλέγουμε τον δικό μας Δήμαρχο!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Έγινε το Βήμα, Να κάνουμε το άλμα
Παλεύουμε και νικάμε ΜΑΖΙ!
ΜΑΖΙ εκλέγουμε τον δικό μας Δήμαρχο!
Δήμαρχος ΞΑΝΑ ο Μιχάλης Σελέκος!

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συνδημότες μας που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης όλων όσων μας αξίζουν, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα απέναντι στην πολιτική που μαυρίζει τη ζωή μας.

Οι Χαϊδαριώτες και οι Χαϊδαριώτισσες έδωσαν μια μεγάλη μάχη. Τώρα όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να νικήσουμε. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε το σύνολο του λαού του Χαϊδαρίου, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά την προηγούμενη Κυριακή, να προχωρήσουμε μαζί για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να έχουν τα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει. Τώρα δεν ψηφίζουμε για τον φίλο και τον γνωστό. Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας.   

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη, έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε Δημοτική Αρχή αγωνιστική με Δήμαρχο ΞΑΝΑ το Μιχάλη Σελέκο, για να βρεθούμε από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα, για να κερδίσουμε μια πενταετία διεκδίκησης για όλα όσα έχουμε ανάγκη!

Σε αυτή την επιλογή τώρα μπορεί να συναντηθεί η μεγάλη πλειοψηφία του Χαϊδαριώτικου λαού για δημοτική αρχή που θα είναι στο πλευρό του, στήριγμα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και όχι εχθρός του, με υποδομές και υπηρεσίες που θα τον διευκολύνουν και δε θα ξεπουλιούνται σε οικονομικά συμφέροντα, που θα παλεύει για ανάσες ανακούφισης και δε θα τον χαρατσώνει.

Τώρα είναι πιο καθαρό τι κρίνεται στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών:

Θα εκλέξουμε δημοτική αρχή τη Λαϊκή Συσπείρωση, που δε θεωρεί κόστος τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας, αλλά τις έχει στο επίκεντρο ή θα πάμε μια από τα ίδια με Ντηνιακό, που στηρίζει τους πετσοκομμένους προϋπολογισμούς, την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση αναγκαίων υπηρεσιών και υποδομών για την προστασία της ζωής του λαού;

Ανακοίνωση - κάλεσμα: ΜΑΖΙ εκλέγουμε τον δικό μας Δήμαρχο! 1

Θα έχουμε δήμαρχο ξανά το Μιχάλη Σελέκο φίλο και σύμμαχό μας στον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματά μας, μπροστάρη στον αγώνα για τα βάσανα του λαού της πόλης μας ή θα έχουμε τον Ντηνιακό που συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις αρμοδιότητες λέγοντας ότι είναι περιορισμένης ευθύνης, την ίδια στιγμή που είναι το «καλό παιδί» των μεγάλων συμφερόντων και ξένων για τις ανάγκες του λαού και υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική με αυταρχισμό και κυνισμό;

Θα έχουμε δήμαρχο αγωνιστή που υπερασπίζεται τη ζωή μας, διεκδικεί ελεύθερους χώρους, σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά μας ή θα έχουμε τον Ντηνιακό ο οποίος με τη στάση του προωθεί την επικίνδυνη εγκατάσταση σταθμού LNG και ηλεκτροπαραγωγής σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας, που φέρνει τον κίνδυνο βιομηχανικού ατυχήματος στις αυλές μας, υπονομεύοντας τη ζωή μας;

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ,

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΛΕΚΟ.

Η αποχή δεν μπορεί να εκφράσει τη δίκαιη αγανάκτηση του λαού απέναντι στη δημοτική αρχή Ντηνιακού. 

Αν ο Ντηνιακός μιλάει για ρεβάνς είναι γιατί ο ίδιος σκέφτεται εκδικητικά, γιατί απεχθάνεται κάθε αγώνα, κάθε προσπάθεια να ζούμε σε μία όμορφη πόλη, ευτυχισμένοι εμείς και τα παιδιά μας, να διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει! 

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!
ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΛΕΚΟΣ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!

Στις 15 Οκτώβρη θα είναι η αρχή. Για να ξημερώσει μια όμορφη μέρα για το Χαϊδάρι. Ξέρουμε να ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ξέρουμε και να ΝΙΚΑΜΕ, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button