ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αιγάλεω: Πολίτης προσπαθεί να εμβολιαστεί, αλλά το κράτος τον θεωρεί νεκρό!

Η απίστευτη ιστορία του Γιάννη Διαμαντή, ο οποίος θέλει να εμβολιαστεί αλλά δεν μπορεί, γιατί είναι καταχωρημένος ως νεκρός. Τι καταγγέλλει.

Ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 18 χρόνια στο Αιγάλεω, με έναν πολίτη να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός!

Ο εν λόγω κύριος μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι θέλει να εμβολιαστεί, γιατί πιέζεται από τον εργοδότη του, όμως είναι καταχωρημένος ως νεκρός.

Μιλώντας για το περιστατικό η γυναίκα του, ανέφερε: “Από το 2003 ξεκίνησε αυτό. Το 2017 αναδείξατε το θέμα μέσα από την εκπομπή σας και το ανέλαβε δικηγόρος, αλλά τον φάκελο δεν τον ακούμπησε καθόλου, οπότε έπρεπε να αλλάξω δικηγόρο. Εδώ και 18 χρόνια, όπου μπορούμε πάμε, στο δημαρχείο, στις υπηρεσίες. Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Έχω επικοινωνήσει με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, με το υπουργείο Υγείας και η τελευταία κίνησή μου ήταν η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και αναμένω απάντησή τους”.

Ο ίδιος ο καταγγέλλων, που θεωρείται νεκρός, ανέφερε πως παρόλα αυτά πληρώνει κανονικά φόρους και ότι θέλει να εμβολιαστεί άμεσα, γιατί κινδυνεύει με απόλυση. Ο κ. Γιάννης Διαμαντής πρόσθεσε πως δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και περιέγραψε πώς ξεκίνησε ο “γολγοθάς” του, εξηγώντας: “Πήγα να ψηφίσω σε κάτι δημοτικές εκλογές και μου είπαν εκεί ότι δεν μπορώ να ψηφίσω και να πάω στο δημαρχείο να πάρω ένα χαρτί. Αφού πήγα στο δημαρχείο να το πάρω, μου είπαν ότι δεν γίνεται να μου το δώσουν, γιατί είμαι… πεθαμένος”.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε, επίσης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντάς, αναφέροντας πως μάλλον πρόκειται για κάποια λανθασμένη εγγραφή και ότι θα εξετάσει το θέμα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button