ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγία Μαρίνα: Κίνηση καλής θελήσεως για τους Χαϊδαριώτες

 

Επεκτάθηκε και για τους δημότες του Χαϊδαρίου το μέτρο της έκπτωσης 20% στο πάρκινγκ του Σταθμού Αγία μαρίνα. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοινώθηκε από την Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) εφαρμογή της έκπτωσης για τους κατοίκους του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρας. Τότε το “Χαϊδάρι Σήμερα” έβαλε το θέμα για την εξαίρεση των Χαϊδαριωτών, στον πρόεδρο της εταιρείας, κ. Σταύρο Στεφόπουλο, ο οποίος μας είπε ότι το μέτρο θα ισχύσει και γι’ αυτούς, μόλις υποβάλει αίτηση ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Πράγματι, έπειτα από αίτημα του Δήμου, που υποβλήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2018, και την έγκρισή του, υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας με την ΣΤΑΣΥ, ώστε όσοι κάτοικοι επιθυμούν, να κάνουν χρήση των υπηρεσιών στο χώρο στάθμευσης του σταθμού μετρό «Αγία Μαρίνα» εξασφαλίζοντας έκπτωση 20%.

Από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου (Δημοτολόγιο) προκειμένου να παραλάβουν Βεβαίωση Μόνιμης κατοικίας, ώστε επιδεικνύοντάς την στο ταμείο του το 383 θέσεων πάρκινγκ, να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Είναι γεγονός ότι η μεγάλη απόσταση της Αγίας Μαρίνας από τις περισσότερες συνοικίες της πόλης μας, η έλλειψη ελεύθερων θέσεων στάθμευσης πέριξ του σταθμού και η γενικότερη οικονομική κατάσταση δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση του από τους δημότες, στερώντας τους τη δυνατότητα στάθμευσης. Παράλληλα δύσκολη είναι η πρόσβαση και με τις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και με τα πόδια. Οι πιο τολμηροί χρησιμοποιούν ποδήλατο.

Ας σημειωθεί ότι το προ έκπτωσης κόστος της μηνιαίας στάθμευσης είναι 80 ευρώ και με επίδειξη ΚΑΔ (κάρτα απεριορίστων διαδρομών) 64 €. Αναλυτικά οι χρεώσεις του χώρου στάθμευσης της Αγίας Μαρίνας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Αγία Μαρίνα: “Δίνουμε έκπτωση και στους Χαϊδαριώτες για το πάρκινγκ, αν ζητηθεί!”

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button