ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αγγελική Γκανά Ρηγάκη: O Άρης Πανόπουλος είναι η καλύτερη πρόταση για το Χαϊδάρι

Τους λόγους για τους οποίους εμπιστεύεται τον Άρη Πανόπουλο για δήμαρχο Χαϊδαρίου εξηγεί μέσα από ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η Αγγελική Γκανά Ρηγάκη.

Η γνωστή καθηγήτρια φιλόλογος της πόλης μας, πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος από όποιον συνδυασμό και αν συμμετείχε (Όραμα Δημιουργίας 2014, Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου 2019) δηλώνει πως θα συμπορευτεί μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» στις επικείμενες εκλογές του Οκτώβρη.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Γιατί εμπιστεύομαι τον Άρη Πανόπουλο ως Δήμαρχο Χαϊδαρίου

Ο Άρης Πανόπουλος, μου ήταν γνωστός μέσα από τη συνεργασία του σχολείου μου με τον Δήμο Χαϊδαρίου ως Αντιδήμαρχος των διοικήσεων του Κυριάκου Ντηνιακού και ως ένα από τα πιο ικανά στελέχη του.

Όταν το 2013 αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ηρακλή Δρούλια, ο Άρης Πανόπουλος ήταν εκεί, φίλος και σύμβουλός του στα θέματα αυτοδιοίκησης, συμπαραστάτης στο όραμά του και συντονιστής του προεκλογικού αγώνα του.

Στη συνέχεια και μετά τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις , που ο ίδιος για δικούς του λόγους δεν είχε συμμετάσχει, συζητώντας μαζί του και ανταλλάσσοντας απόψεις έζησα την αγωνία του για την τύχη του Χαϊδαρίου και την έγνοια του για την ποιότητα ζωής των Χαϊδαριωτών, καθώς την έβλεπε σταδιακά να υποβαθμίζεται.

Σήμερα ως υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου καλεί όσους αγαπούν την πόλη μας και έχουν ως γνώμονα και μόνο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του χαϊδαριώτικου λαού να συμπορευτούν μαζί του.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη πρόταση για το Χαϊδάρι, γιατί ο Άρης Πανόπουλος γνωρίζει πάνω από μία εικοσαετία τα θέματα του Δήμου μας, έχει πλούσια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, εργάζεται με σοβαρότητα και προγραμματισμό για τον τόπο του, έχει όραμα γι’ αυτόν, ενώ έχει δώσει άριστα δείγματα της διοικητικής του ικανότητας, της ανιδιοτέλειας και της ποιότητας του χαρακτήρα του από τις θέσεις του Αντιδημάρχου που υπηρέτησε.

Ένας τέτοιος άνθρωπος αξίζει να είναι στο τιμόνι της πόλης μας!!

Εμπιστεύομαι τον Άρη Πανόπουλο και συμπορεύομαι μαζί του, γιατί έχει τη βούληση και την ικανότητα με λόγο καθαρό και ειλικρινή, χωρίς υποσχέσεις και ανταλλάγματα, με σεβασμό και αξιοπρέπεια να αναβαθμίσει κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά το Χαϊδάρι μας!!

 Έχει τον τρόπο να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις του τόπου σε μια νέα αντίληψη για τη διαχείριση των κοινών και ένα άλλο ύφος στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους πολίτες!!

Έχει τη δύναμη να εκσυγχρονίσει το Χαϊδάρι και να εξασφαλίσει στους δημότες την πόλη που πραγματικά τους αξίζει!!!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button