ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αυτόματο μηχάνημα για εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΑ στην πλατεία Δημαρχείου

 

Το πρόβλημα που αφορά τη την έκδοση και επαναφόρτηση του πολλαπλού εισιτηρίου και την επαναφόρτιση έξυπνων καρτών έρχεται να αντιμετωπίσει αυτόματο μηχάνημα του ΟΑΣΑ σε κεντρικό σημείο του Χαϊδαρίου.

Το μηχάνημα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου, στην συμβολή της Στρατάρχου Καραϊσκάκη με την Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μας μπορούν να χρησιμοποιούν τον αυτόματο πωλητή για την έκδοση και επαναφόρτιση πολλαπλού εισιτηρίου (ATH.ENA TICKET) αλλά και για την επαναφόρτιση έξυπνων καρτών (ATH.ENA CARD). Προσφέρονται πληροφορίες για τον χρόνο λήξης ισχύος του προϊόντος, την αποθηκευμένη χρηματική αξία στην κάρτα και τον αριθμό των εισιτηρίων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες μέσω των ενημερωτικών μηνυμάτων που εμφανίζονται στο μηχάνημα αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.athenacard.gr, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα εισιτήρια και τις κάρτες του ΟΑΣΑ.

Αυτόματο μηχάνημα για εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΑ στην πλατεία Δημαρχείου 3 Αυτόματο μηχάνημα για εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΑ στην πλατεία Δημαρχείου 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button