ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

5 λεωφορεία, 45΄ αποκλεισμένα στο Δάσος – Απελπισία σε οδηγούς και επιβάτες

 

Στο ίδιο έργο θεατές. Πέντε λεωφορεία στη σειρά μποτιλιαρίστηκαν στη διασταύρωση Ηρ. Πολυτεχνείου και Σουκατζίδη στο Δάσος, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στη συνοικία.

Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε ο αποκλεισμός που ξεκίνησε απόψε στις 10.20 μμ και αιτία ήταν παράνομα παρκαρισμένο όχημα στην γωνία της Σουκατζίδη με κατεύθυνση προς Λ. Αθηνών.

“Ρε παιδιά πολύ ψύχραιμους σας βλέπω”, είπα σε ένα οδηγό που περίμενε υπομονετικά έξω από το όχημά του. Φυσικά την ίδια νηφαλιότητα δεν είχαν επιβάτες και μποτιλιαρισμένοι οδηγοί. Σκεφτείτε τον κόσμο που περίμενε στις στάσεις πιο κάτω. Ο οδηγός μου απάντησε ότι αυτό επαναλαμβάνεται δυστυχώς συχνά στη διασταύρωση αυτή -και όχι μόνο- και σχεδόν το έχουν συνηθίσει.

Στο σημείο αυτό υπάρχει και πινακίδα διέλευσης λεωφορείου και απαγόρευσης στάθμευσης και κίτρινη διαγράμμιση και κώνοι (οι οποίοι όμως έχουν καταστραφεί). Τίποτα από όλα αυτά δεν πτόησε τον ανόητο που “βρήκε θέση” για να παρκάρει. Οι οδηγοί των λεωφορείων κάλεσαν πολλές φορές την Τροχαία και το αρμόδιο κέντρο του ΟΑΣΑ, αλλά μάταια. Όταν κατάλαβαν ότι το “Χαϊδάρι Σήμερα” είναι εκεί, μάς ζήτησαν να γράψουμε για το πρόβλημα αυτό που δημιουργείται συχνά. “Γράψε, γράψε μήπως γίνει τίποτε”, μου είπε ένας οδηγός.

Μπέττυ Λαμπροπούλου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button