ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο

Από το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων το γραφείο του Δημάρχου Μιχάλη Σελέκου και ολόκληρο το Δημαρχείο πλημμύρισαν από χαρμόσυνες μελωδίες από παιδιά, φορείς και Συλλόγους του Δήμου μας. Ψέλνοντας Κάλαντα, δίνοντας ευχές σε όλους, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο 1

Η χορωδία του Συλλόγου Ηπειρωτών με παραδοσιακά κάλαντα της Ηπείρου, “τα είπε” στον Μιχάλη Σελέκο. Ο δήμαρχος τους καλωσόρισε και ευχήθηκε από καρδιάς Χρόνια Πολλά με Υγεία και κάθε ευτυχία! Υπερθεμάτισε το ιδιαίτερα σημαντικό πολιτιστικό έργο που επιτελούν οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι στην πόλη, με τις δεκάδες δραστηριότητες που διοργανώνουν κρατώντας τις παραδόσεις ζωντανές τις οποίες μεταλαμπαδεύουν στις νεότερες γενιές.

Στη συνέχεια, μια ξεχωριστή επίσκεψη για… «να τα πούνε» έκαναν τα παιδιά από το ΕΡΕΙΣΜΑ. Είπαν τα πιο όμορφα κάλαντα γεμάτα αγάπη και ευχές, συνοδεία των γονιών τους. Αργότερα, σιγοτραγούδησαν σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και μας έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι όταν καθένας αγωνιά για το διπλανό του τότε υπάρχει ελπίδα! 

Ο δήμαρχος από μεριάς του, τους ευχαρίστησε όλους παιδιά και γονείς για αυτή τη χαρμόσυνη επίσκεψη, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος θα κάνει το καθήκον του, θα βρίσκετε στο πλάι όλων αυτών των παιδιών με ειδικές ανάγκες, στηρίζοντας έμπρακτα το ΕΡΕΙΣΜΑ, μια από τις ελάχιστες Δημοτικές Δομές Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button