ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑLIFESTYLEΕΥ ΖΕΙΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

20minFitStar, Χαϊδάρι – Ήρθε να μας μυήσει σ έναν επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης

Το team του 20minFitStar σας περιμένει για να σας μυήσει σε μια επανάσταση στον τρόπο εκγύμνασης. Εμπιστευθείτε το άρτια καταρτισμένο και συνεχώς εκπαιδευμένο προσωπικό του και δείτε τα αποτελέσματα στο σώμα σας από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

20minFitStar, Χαϊδάρι - Ήρθε να μας μυήσει σ έναν επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης 3

To Miha Bodytec είναι μια προπονητική μονάδα ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS), η οποία γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα. Ενεργοποιεί πάνω από 650 μυϊκές ομάδες. Κάνει ενδυνάμωση, σύσφιξη, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, καλυτερεύει την στάση του σώματος και ανακουφίζει πόνους σε πλάτη και μέση.

Μια συνεδρία διαρκεί κάθε φορά μόνο 20 λεπτά και πραγματοποιείται με εξειδικευμένο εκπαιδευτή, ο οποίος παρακολουθεί την εκγύμναση καθώς και την επιτυχία της. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για την αξιόπιστη επίτευξη των μεμονωμένων στόχων. Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται από πλήθος επιστημονικών μελετών. Κάθε συνεδρία ισοδυναμεί με προπόνηση 3-4 ωρών στο γυμναστήριο!

Πώς λειτουργεί το Miha Bodytec; Τι είναι «ηλεκτρομυοδιέγερση» (EMS-electro muscle stimulation);
Όπως και το κεντρικό νευρικό μας σύστημα, to Miha Bodytec στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα βαθιά στους μύες, προκαλώντας σύσπαση, και έτσι γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού. Η εκγύμναση EMS για όλο το σώμα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης σύντομου χρόνου για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και μάζας, καθώς και για τη μείωση της περιεκτικότητας μυϊκού λίπους. 

Πόσο σύντομα είναι ορατά τα αποτελέσματα;
Σύμφωνα με τη γενική φυσική κατάσταση, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, μετά από 4-5 συνεδρίες τα αποτελέσματα σταδιακά αρχίζουν να φαίνονται.

Μετά από 1 μήνα: εσείς παρατηρείτε τη διαφορά.

Μετά από 2 μήνες: οι φίλοι σας παρατηρούν τη διαφορά.

Μετά από 3 μήνες όλοι παρατηρούν τη διαφορά.

Συχνότητα προπονήσεων
Μεταξύ των προπονήσεων με το Miha Bodytec πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα διάλειμμα ανάπαυσης 4 ημερών, απαραίτητο για την μυϊκή αναπλήρωση. Στο ενδιάμεσο μπορεί να γίνεται οποιαδήποτε αερόβια άσκηση.

Μπορεί το Miha Bodytec να συνδυαστεί με άλλους τύπους εκπαίδευσης;
Ναι. Ωστόσο, έντονη προπόνηση με βάρη δεν προτείνεται.

Υπάρχουν όρια ηλικίας για την προπόνηση με το Miha Bodytec;
Το Miha Bodytec είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε από 18 έως 90 ετών (καταγράφεται το ιατρικό ιστορικό)

20minFitStar, Χαϊδάρι - Ήρθε να μας μυήσει σ έναν επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης 5

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button