ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργείο Υγείας: Εντολή σε γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων να ενισχύσουν τα ιδιωτικά

Με ειδικευόμενους γιατρούς από τα δημόσια νοσοκομεία θα ενισχυθούν απ’ότι φαίνεται τα ιδιωτικά που θα μετατραπούν σε κλινικές covid, όπως δείχνει έγγραφο που δημοσιεύει το NEWS 24/7.

Λίγες ημέρες πριν, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως δύο ιδιωτικές κλινικές πρόκειται να παραχωρηθούν εθελουσίως στο ΕΣΥ, προκειμένου να βοηθήσουν στην αποσυμπίεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, νοσηλεύοντας περιστατικά COVID.A

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργού, Βασίλη Κικίλια, το Ιατρικό Περιστερίου και η ιδιωτική κλινική ΛΗΤΩ «παραχωρούνται εθελουσίως με την πλήρη στελέχωσή της σε ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και πάσης φύσεως προσωπικό που ήδη υπηρετεί εκεί».

Όπως αναφέρεται ωστόσο στην απόφαση που δημοσιεύει το NEWS 24/7 και υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, του Υπουργείου Υγείας, έχει δοθεί εντολή μετακίνησης ειδικευόμενων γιατρών από τα δημόσια νοσοκομεία στο ΛΗΤΩ προκειμένου να το ενισχύσουν. Συγκεκριμένα, στην απόφαση, μετακινούνται τρεις ειδικευόμενοι παθολόγοι και δύο ειδικευόμενοι καρδιολόγοι, οι οποίοι θα πρέπει να φύγουν από το δημόσιο νοσοκομείο για διάρκεια τριων μηνών, προκειμένου να εργάζονται στην ιδιωτική κλινική.

Υπουργείο Υγείας: Εντολή σε ειδικευόμενους δημόσιου νοσοκομείου να ενισχύσουν τα ιδιωτικά
Υπουργείο Υγείας: Εντολή σε ειδικευόμενους δημόσιου νοσοκομείου να ενισχύσουν τα ιδιωτικά

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button