ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα διεκδικήσει την επιστροφή του στη Βουλή από την περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας. Η υποψηφιότητά του επισημοποιήθηκε σε συνάντηση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεν είχε κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Δυτική Αθήνα από την περίοδο καιρό που ήταν στην κυβέρνηση.

Η σχέση του με τον πρωθυπουργό δεν διαταράχθηκε παρά την την απομάκρυνση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προ έξι μηνών. Τις συνομιλίες που προηγήθηκαν της σημερινής ανακοίνωσης ανέλαβε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης εδώ και ένα δεκαπενθήμερο.

Η υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη σε μια περιφέρεια όπου η ΝΔ παραδοσιακά δεν έχει εύκολο έργο, έρχεται να ενισχύσει τη σχέση με το πασοκογενές στοιχείο, ειδικά σε μια περίοδο που φαίνεται ότι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. έχει δώσει νέα δυναμική στο κόμμα αυτό, γεγονός που προβληματίζει (και) τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα το protothema.gr, το Μέγαρο Μαξίμου έχει στη διάθεσή του έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, η οποία φέρει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως ακλόνητο φαβορί για την εκλογή του στη Βουλή.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button