ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Υποδειγματικό κλινικό έργο στο Αττικόν και τη Β΄Ψυχιατρική Κλινική

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου  η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σπ. Αποστολόπουλος, ο διευθυντής της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής κ. Ν. Σμυρνής, η υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ  κα Μ. Δίπλα καθώς και στελέχη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, της Διοίκησης και του νοσηλευτικού προσωπικού. 

Εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν το εκτελούμενο αλλά και το σχεδιαζόμενο στο μέλλον  έργο  της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής, με έμφαση στη λειτουργία Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση στην Κοινότητα καθώς και στην ενίσχυση του Παιδοψυχιατρικού Τομέα. 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η υφυπουργός Υγείας, δήλωσε ότι «Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν και η Β΄Ψυχιατρική Κλινική του, επιτελούν υποδειγματικό κλινικό έργο και εντυπωσιακή ερευνητική προσπάθεια. Σήμερα συζητήσαμε την ενίσχυση του κλινικού και ερευνητικού έργου του Νοσοκομείου, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και ανθρώπινου δυναμικού. Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button