Και Υπέροχα Σαρακοστιανά στο μεζεδοπωλείο “Πέστο κι έγινε”

Μην το ψάχνεις, για κορυφαία σαρακοστιανά Πέστο κι έγινε

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εκτιμήσει με το παραπάνω την κουζίνα του “Πέστο κι έγινε”. Και κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι πρέπει να στερηθεί το φαγητό του και το άψογο περιβάλλον τώρα τη Σαρακοστή. Ένα μέρος του μενού του καλύπτει άριστα και τους νηστεύοντες, οπότε οι παρέες δεν χρειάζεται “να σπάσουν”. Όλοι θα βρουν αυτό που ζητούν.                                                                                                                                    Συγκεκριμένα, από τα νηστίσιμα αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε:  μυδοπίλαφο, ριζότο με γαρίδες, τα φρέσκα καλαμαράκια του , χταπόδι ψητό στην σχάρα μοσχομυριστό,  γαριδομακαρονάδα, γαρίδες ψητές ή τηγανιτές και μύδια αχνιστά! Συνδυασμένα με μανιτάρια πλευρώτους τηγανιτά ή στη σχάρα, ψητά λαχανικά και ποικιλία από εξαιρετικές σαλάτες, για ένα γεύμα όνειρο!           

Τώρα που το σκέφτομαι, καθόλου κακή ιδέα η νηστεία… Ειδικά αν όλα αυτά τα καλά βγαίνουν από την κουζίνα του του “Πέστο κι έγινε” !                                                              

info: Ανοιχτά κάθε μέρα, Κυριακή από το μεσημέρι

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, με ζωντανή μουσική!    Στρ.Καραϊσκάκη 17, Πλατεία Ηρώων Χαΐδάρι  T. 210-5820728