ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ξηλώθηκαν οι κλειστές καντίνες από τα πεζοδρόμια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Απελευθέρωση δημόσιων χώρων στο Χαϊδάρι από κλειστές καντίνες και απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών επιγραφών και αυτοκόλλητων.

Οι Χαϊδαριώτες θέλουμε την πόλη μας καθαρή και αισθητικά αναβαθμισμένη!

Δυο καντίνες που δεν λειτουργούσαν αλλά καταλάμβαναν πολύτιμο για τους πεζούς δημόσιο χώρο, απομακρύνθηκαν με ενέργειες του Δήμου Χαϊδαρίου.

Η μια καντίνα βρισκόταν επί της Ιεράς Οδού, ακριβώς μπροστά από το κτίριο Πολιτισμού (πρώην ΝΕΛΕ) του Δήμου. Η άλλη βρισκόταν επίσης στην Ιερά Οδό, έξω από την είσοδο του Διομήδειου Κήπου. Οι καντίνες ήταν κλειστές από καιρό, ιδιαίτερα μάλιστα η καντίνα μπροστά από την πρώην ΝΕΛΕ δεν λειτουργούσε εδώ και πολλά χρόνια. Αποτέλεσμα ήταν να αποτελούν όχι μόνον εμπόδια για τους πεζούς, σε δυο πολυσύχναστα σημεία του Χαϊδαρίου, αλλά επίσης αισθητική επιβάρυνση της πόλης  και πιθανές εστίες ρύπανσης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από δρόμους της πόλης ή στύλους της ΔΕΗ και η αφαίρεση διαφημιστικών αυτοκόλλητων από κάδους απορριμμάτων ή άλλες επιφάνειες.

Η απελευθέρωση των δημόσιων χώρων από διάφορα εμπόδια και η απομάκρυνση των παράνομων διαφημίσεων από τους δρόμους  θα συνεχιστούν. Το Χαϊδάρι θα αποκτήσει εικόνα σύγχρονου Δήμου, χωρίς αυθαιρεσίες που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και την εικόνα της πόλης. Αυτό είναι μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που γίνεται πράξη προς όφελος όλων των δημοτών.

Ξηλώθηκαν οι κλειστές καντίνες από τα πεζοδρόμια 3 Ξηλώθηκαν οι κλειστές καντίνες από τα πεζοδρόμια 5 Ξηλώθηκαν οι κλειστές καντίνες από τα πεζοδρόμια 7 Ξηλώθηκαν οι κλειστές καντίνες από τα πεζοδρόμια 9

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button