ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ξεκίνησε η κατασκευή νέου κτηρίου πολιτισμού στον Ασπρόπυργο

Στις 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του Νέου Δημοτικού Ωδείου και του Θερινού Κινηματογράφου του Ασπροπύργου, από τον Δήμαρχο Νίκο Νικόλαο Μελετίου.

Ο νέος και σύγχρονος αυτός χώρος πολιτισμού κατασκευάζεται σε ιδιόκτητη έκταση του Δήμου Ασπροπύργου έναντι του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. Οι κτιριακές υποδομές θα διακρίνονται από αρχιτεκτονική δημιουργίας κατάλληλων χωρικών, ποιοτικών και περιβαλλοντικών συνθηκών στο εσωτερικό του κτιρίου με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Παράλληλα, στο χώρο θα φιλοξενούνται διαλέξεις, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ο θερινός Κινηματογράφος θα αποτελέσει έναν εμβληματικό χώρο αναψυχής, με εφικτή χρήση των σύγχρονων ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου σημείωσε: «Σήμερα, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η Δημοτική μου θητεία, θεμελίωσα ένα ακόμα έργο Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τους Ασπροπύργιους. Ένα έργο που έλειπε από την πόλη μας στεγάζοντας δράσεις πολιτισμού και αναδεικνύοντας καλλιτεχνικές ικανότητες. Δεν θα σταματήσω να προσφέρω και να δημιουργώ προϋποθέσεις για έναν καλύτερο Ασπρόπυργο με έργα και δράσεις, όπως έκανα από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα ως Δήμαρχος, έχοντας πάντα την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button