ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στο Δάσος – Το χρονοδιάγραμμα εργασιών των επόμενων ημερών

Ξεκίνησαν στις 13 Νοεμβρίου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από το πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας του Ταμείου Ανάκαμψης, στο οποίο εντάχθηκε ο Δήμος Χαϊδαρίου. Η κακή κατάσταση των δρόμων είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του Χαϊδαρίου -και όχι μόνο.

Αρχή έγινε από την Πλάτωνος, όπου έγινε φρεζάρισμα και στρώθηκε άσφαλτος, όπως και στη Μπουμπουλίνας. Σήμερα έγινε φρεζάρισμα σε τμήμα της Σουκατζίδη και της Κυπρίων Αγωνιστών.

Η συνέχεια για αυτή την εβδομάδα είναι η εξής:

16/11/2023Φρεαζάρισμα το υπόλοιπο της Κυπρίων ΑγωνιστώνΑπό Αθ.Διάκου έως Αρεοπόλεως 
 Φρεαζάρισμα Πινδάρου  
 Ασφαλτόστρωση στη Σουκατζίδη  
 Ασφαλτόστρωση σε τμήμα της Κυπρίων ΑγωνιστώνΑπό Σουκαντζίδη έως Αθ. Διάκου
      
17/11/2023Ασφαλτόστρωση το υπόλοιπο τμήμα της Κυπρίων ΑγωνιστώνΑπό Αθ.Διάκου έως Αρεοπόλεως 
 Ασφαλτόστρωση της Πινδάρου
Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στο Δάσος - Το χρονοδιάγραμμα εργασιών των επόμενων ημερών 3

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι λόγω των εκτελούμενων εργασιών  υπάρχουν προσωρινοί περιορισμοί στην κίνηση και στη στάθμευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς. Το πρόγραμμα των  συνεχιζόμενων ασφαλτοστρώσεων θα ανακοινώνεται από τον Δήμο Χαϊδαρίου σε εβδομαδιαία βάση.

Το έργο των  ασφαλτοστρώσεων είναι προϋπολογισμού δημοπράτησής ύψους 2.500.000 ευρώ. Η δημοπράτηση έγινε τον Μάιο, ακολούθως υπογράφηκε η σύμβαση και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Το πρώτο μέρος των παρεμβάσεων θα γίνει στο Δάσος (στο Άνω Δάσος θα γίνουν και τσιμεντοστρώσεις σε δρόμους με μεγάλη κλίση).

Το εν λόγω έργο δεν είναι το μόνο που προβλέπει επισκευές δρόμων. Τέτοιου είδους εργασίες και πιο συγκεκριμένα τσιμεντοστρώσεις και πλακοστρώσεις προβλέπει και το έργο ανάπλασης πεζοδρομίων από την Αγωνιστών Στρατοπέδου μέχρι την Κύπρου, ύψους 9 εκατ. ευρώ. Για παράδειγμα θα επισκευαστούν δρόμοι του Προφήτη Ηλία, που σήμερα είναι σε κακή κατάσταση. Το έργο αυτό δημοπρατείται εντός του έτους.

Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στο Δάσος - Το χρονοδιάγραμμα εργασιών των επόμενων ημερών 5
Η οδός Μπουμπουλίνας τελειωμένη

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button