ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Βρέχει βράχια, με ευθύνη των οδηγών η διέλευση στον δρόμο Αλεποχώρι – Ψάθα

Η Τροχαία κρίνει επικίνδυνη τη διέλευση στο τμήμα Αλεποχώρι – Ψάθα και αποφάσισε διακοπή κυκλοφορίας, αλλά τελικά επικράτησαν “δεύτερες σκέψεις”…

Το πρόβλημα με τον δρόμο Αλεποχώρι – Ψάθα είναι γνωστό. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκε και πάλι καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων από τον υπερκείμενο ορεινό όγκο, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των  σε μήκος 1500 μέτρων από το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Μεγάρων – Αλεποχωρίου κατά το χρονικό διάστημα από 12/06/2023 μέχρι 11/07/2023, σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ωστόσο όπως γράφει το e-megara.gr (9/6/2023), σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δρόμος θα παραμένει ανοιχτός για όλη την καλοκαιρινή περίοδο αν και έχει ήδη εκδοθεί η απόφαση να κλείσει και η διέλευση θα πραγματοποιείται με την ευθύνη των οδηγών.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση έβγαλαν οι επιχειρηματίες εστίασης και παροχής υπηρεσιών στην παραλία της Ψάθας, που αναφέρεται στην είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (6 Ιουνίου) περί κλειστού δρόμου και πτώσης βράχων στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Καλό καλοκαίρι από την πανέμορφη Ψάθα και το Αλεποχώρι. Οι δημοσιεύσεις έως σήμερα είναι fake (ψευδείς). Ο δρόμος δεν κλείνει και είναι ανοιχτός. Θα γίνουνε κάποια έργα που θα επηρεάσουν μία λωρίδα από τις δύο. Οι επιχειρήσεις μας είναι έτοιμες, ανανεωμένες και περιμένουνε όλους τους επισκέπτες και τους λουόμενους. Καλό καλοκαίρι από τα καταστήματα και τους επιχειρηματίες της Ψάθας».

Να και η απόφαση της Τροχαίας:

Βρέχει βράχια, με ευθύνη των οδηγών η διέλευση στον δρόμο Αλεποχώρι - Ψάθα 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button