ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Volley γυναικών: Ο απολογισμός των ομάδων του Χαϊδαρίου

Του Χρήστου Τσούνη

Θρίαμβος, Πήγασος και Ιπποκράτης θα αγωνιστούν στις ίδιες κατηγορίες  και την επόμενη περίοδο, στα πρωταθλήματα Volley γυναικών.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. αποφάσισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί κατά την ημερομηνία της διακοπής τους. Έτσι η κατάταξη για τις  τρεις ομάδες της πόλης μας διαμορφώθηκε ως εξής:

Α.Ο. Θρίαμβος

Volley γυναικών: Ο απολογισμός των ομάδων του Χαϊδαρίου 3

Στον 2ο όμιλο για το περιφερειακό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας ο Θρίαμβος κατέλαβε την 5η θέση με 31 βαθμούς (11 νίκες – 9 ήττες).  Σταθερή παρουσία έχει στις εθνικές κατηγορίες εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα του Θριάμβου.

Α.Ο. Πήγασος

Volley γυναικών: Ο απολογισμός των ομάδων του Χαϊδαρίου 5

Στην 1η τοπική κατηγορία ο Πήγασος που παρουσιάστηκε με ένα εξ’ ολοκλήρου νέο ρόστερ κατέλαβε την 12η θέση με 3 βαθμούς (1 νίκη – 18 ήττες). Όπως έχει ανακοινωθεί, την ομάδα θα συνεχίσει να προπονεί και την νέα περίοδο ο Κωνσταντίνος Κατσικολιάς που ανέλαβε καθήκοντα 2 μήνες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το ΔΣ έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή του για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Α.Σ. Ιπποκράτης

Volley γυναικών: Ο απολογισμός των ομάδων του Χαϊδαρίου 7

Η ομάδα βόλεϊ του Ιπποκράτη δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019. Στην πρώτη της παρουσία στη 2η τοπική κατηγορία ισοβάθμησε στην 4η θέση με 41 βαθμούς (12 νίκες – 7 ήττες).  Οριακά έχασε την άνοδο ο Ιπποκράτης αφού ανέβηκε και ο 3ος της βαθμολογίας.  Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα για τα εντός έδρας παιχνίδια της φιλοξενείται στη γειτονική Αγία Βαρβάρα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button