ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βιβλίο για την ιστορία του Αγίου Γεωργίου Δάσους Χαϊδαρίου

Η κ. Αγγελική Γκανά Ρηγάκη έγραψε βιβλίο για την Ιστορία του Αγίου Γεωργίου Δάσους Χαϊδαρίου, το οποίο παρουσιάστηκε στον ναό την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 μετά το τέλος της λειτουργίας. Το βιβλίο διατίθεται προς πώληση για την συνέχιση των προγραμματισμένων έργων στον ναό (αγιογράφηση κ.ά.)

Η κ. Ρηγάκη σημειώνει:

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΩ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ”
Μελέτη για την ιστορία του

Μία προσπάθεια τεσσάρων ετών έφτασε στο τέλος της και η έκδοση της μελέτης για την Ιστορία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους Χαϊδαρίου είναι γεγονός! Το βιβλίο παρουσιάστηκε στον ναό την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 μετά το τέλος της λειτουργίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιερέα του ναού και Πνευματικό μου Πατέρα Παναγιώτη Τζίμα που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μου ανέθεσε αυτή τη μελέτη, τον κ. Σωκράτη Νικηφορίδη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που μου παραχώρησε απλόχερα το έργο του “Χρονικό της ιδρύσεως του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου”, που αποτέλεσε την πυξίδα στην έρευνά μου και όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου με τον δικό του τρόπο ο καθένας και των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στο βιβλίο, αλλά και αυτούς που προτίμησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Το βιβλίο διατίθεται προς πώληση για την συνέχιση των προγραμματισμένων έργων στον ναό (αγιογράφηση κ. ά.) Πληροφορίες από τις κυρίες του Φιλοπτώχου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button