ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βίτσας – Αχτσιόγλου – Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ)

Σε καφέ και καφενεία της πόλης συνάντησαν φίλους και ενδιαφερόμενους για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι του κόμματος τις τελευταίες μέρες. Χτες μίλησαν και συζήτησαν με το κοινό στο Home και το El Divino, τις προάλλες σε καφενείο της Αγωνιστών Στρατοπέδου.

Πάνω στα σοβαρά προβλήματα της χώρας
το κοινό πρόγραμμα μιας συμμαχικής κυβέρνησης

Βίτσας - Αχτσιόγλου - Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ) 1

Ο Δημήτρης Βίτσας εστίασε, μεταξύ άλλων, στο κοινό προοδευτικό πρόγραμμα:

Πάνω στα σοβαρά προβλήματα της χώρας και στα κοινά σημεία των προγραμμάτων των κομμάτων (kαι όχι στα σχέδια “Δήμητρα” κλπ.) θα διαμορφωθεί το κοινό και δημοσιοποιημένο πρόγραμμα μιας προοδευτικής συμμαχικής κυβέρνησης. Αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει είναι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας αυτού του προγράμματος. Με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, θα διαμορφωθεί και η πρότασή μας για τις πιθανές εκλογές της 2ας Ιουλίου, για την επίλυση των βασικών προβλημάτων της χώρας, που είναι το θέμα της ακρίβειας, η κατάσταση στο χώρο της υγείας και το πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους και η ρύθμισή του…

Για το ζήτημα των παράνομων παρακολουθήσεων επισήμανε ότι δεν έχει ακόμα τελειώσει, ιδιαίτερα μετά την αποδοχή του σκανδάλου από τον ίδιο τον κο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών. Πέρα από την καταδίκη της κυβέρνησης από την PEGA, οι υπεύθυνοι για αυτή τη δημοκρατική εκτροπή θα πρέπει να διωχθούν και ποινικά.

Η ΝΔ λέει ότι ένα φιλολαϊκό πρόγραμμα θα ρίξει τη χώρα στα βράχια,
ενόσω δίνονται 10 δισ. σε επιδοτήσεις αισχροκέρδειας

Βίτσας - Αχτσιόγλου - Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ) 3

Η Έφη Αχτσιόγλου είπε, μεταξύ άλλων:

Η ΝΔ προσπαθεί να τρομάξει τους πολίτες. Λέει ότι αν εφαρμοστεί ένα φιλολαϊκό πρόγραμμα θα πέσει η χώρα στα βράχια. Ισχυρίζεται, δηλαδή, ότι είναι απολύτως λογικό να δίνονται 10 δισ. επιδοτήσεις της αισχροκέρδειας, αλλά δεν είναι λογικό να μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα γιατί η χώρα θα εκτροχιαστεί, ότι είναι λογικό να δίνονται 10 δισ. σε απευθείας αναθέσεις, αλλά η οικονομία θα πέσει στα βράχια αν αυξηθούν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν να αυξηθούν 14 χρόνια.

Tο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο. H NΔ επιδίδεται συστηματικά σε επιθέσεις στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. διακινώντας κάθε φορά διαφορετικούς προϋπολογισμούς που στηρίζονται σε, παιδαριώδεις στρεβλώσεις.

Το αληθινό freedom pass
είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Βίτσας - Αχτσιόγλου - Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ) 5

Η Χαϊδαριώτης υποψήφιος και εκπρόσωπος της νέας γενιάς, Αλέξανδρος Γερολυμάτος, τόνισε ότι “η ΝΔ μοιράζει ψίχουλα στη νέα γενιά νομίζοντας πως θα τα ξεχάσουμε όλα για 150 ευρώ. Θα ξεχάσουμε τα Τέμπη, την καταστολή, την ΕΒΕ, την πανεπιστημιακή αστυνομία, την ακρίβεια κτλ. Οι νέοι άνθρωποι δεν ξεχνάμε. Στις 21 Μάη θα πάρουν την απάντηση που τους αναλογεί. Γιατί το αληθινό freedom pass είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”

Βίτσας - Αχτσιόγλου - Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ) 7
Βίτσας - Αχτσιόγλου - Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ) 9
Βίτσας - Αχτσιόγλου - Γερολυμάτος σε συγκεντρώσεις στο Χαϊδάρι (φωτορεπορτάζ) 11

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button