ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βίντεο – Όλες οι ομιλίες στη συγκέντρωση του Χαϊδαρίου ενάντια στο LNG

Γιάννης Θεοτοκάς, δημοτικός σύμβουλός, πρόεδρος Διαπαραταξιακής Επιτροπής Δήμου Χαϊδαρίου. Αντί οικονομική ανάπτυξη προκαλείται στην περιοχή οικονομική καταστροφή. Από το 4ο λεπτό του βίντεο.

Βαγγέλης Ντηνιακός, δήμαρχος Χαϊδαρίου. Δόθηκε το μήνυμα για όλα αυτά που σκέφτονται να κάνουν χωρίς να ρωτήσουν την τοπική κοινωνία. Από το 17ο λεπτό του βίντεο.

Μιχάλης Σελέκος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης. Εμείς νιώθουμε την απειλή τους, αυτοί να νιώσουν την ανάσα μας. Από το 25ο λεπτό του βίντεο.

Αποστόλης Θεοφίλης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής “Το Χαϊδάρι ψηλά”. Ναι σε επενδύσεις που σέβονται και εκτινάσσουν τη Δυτική Αθήνα. Από το 32ο λεπτό του βίντεο.

Δημήτρης Αλεξάκης, δημοτικός σύμβουλος, εκπρόσωπος Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου. Καμία “ανάπτυξη” δεκτή, κόντρα στα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Από το 38ο λεπτό του βίντεο.

Κώστας Ασπρογέρακας, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής “Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης”. Πούλησαν σαν οικόπεδο μπαζωμένη θάλασσα, που δεν επιτρέπεται να εκποιηθεί. Από το 44ο λεπτό του βίντεο.

Γιάννης Μεϊμέτης, πρόεδρος Συλλόγου Δαφνίου. Θέλουμε ανάπτυξη με δικαιοσύνη. Από το 50ό λεπτό του βίντεο.

Μιχάλης Καλομοίρης, πρόεδρος Συλλόγου Δάσους. Το Χαϊδάρι δεν μπορεί να γίνει νέο Σεβέζο. Από το 52ο λεπτό του βίντεο.

Ευάγγελος Μπαλογιάννης, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείου Σκαραμαγκά. Τα Ναυπηγεία να παραμείνουν Ναυπηγεία και τίποτε άλλο. Από το 58ο λεπτό του βίντεο.

Αγγελική Γκούσκου, πρόεδρος Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου. Δεν υπολογίζουν την ασφάλεια, τη ζωή μας και το περιβάλλον. Από το 1:06 λεπτό του βίντεο.

Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο ενωτικός αγώνας θα είναι νικηφόρος. Από το 1:12 λεπτό του βίντεο.

Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αναδείχτηκε η βούληση του λαού της Δυτικής Αθήνας. Από το 1:17 λεπτό του βίντεο.

Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής ΚΚΕ. Κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί την επικίνδυνη εξέλιξη στην περιοχή. Από το 1:22 λεπτό του βίντεο.

Κρίτων Αρσένης, βουλευτής Μερα25. Αγώνας μέχρι να τους σταματήσουμε. Από το 1:28 λεπτό του βίντεο.

Ηρακλής Δρούλιας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Ολιγάρχες και πολιτικοί που τους στηρίζουν θέλουν να φέρουν φυσικό αέριο στον Σαραμαγκά, που θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την πολύπαθη περιοχή. Από το 1:34 λεπτό του βίντεο.

Μαριάννα Τσίχλη, γραμματέας Λαϊκής Ενότητας. Αγώνας ενάντια στη λογική που θέλει να μας κάνει συνένοχους και σιωπηλούς. Από το 1:38 λεπτό του βίντεο.

Άγγελος Χάγιος, μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ίδια λογική οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών. Από το 1:41 λεπτό του βίντεο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button