ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βίντεο με φωτογραφίες της Μονής Δαφνίου από το 1742 μέχρι τις μέρες μας

Βίντεο με εικόνες – φωτογραφίες της Μονής Δαφνίου από το 1742 μέχρι τις μέρες μας δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων & Τοποθεσιών και την εκδήλωση των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ με θέμα “Ο Νίκος Καζαντζάκης και η Μονή Δαφνίου, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Για τη φιλοξενία της εκδήλωσης με θέμα “Ο Νίκος Καζαντζάκης στη Μονή Δαφνίου” στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, οι “Φίλοι της Φύσης” έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στον Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλεξάνδρου N. Διομήδους: Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία της εκδήλωσης με θέμα “Ο Νίκος Καζαντζάκης στη Μονή Δαφνίου” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα
Μνημείων & Τοποθεσιών”, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και των χρήσεων των υποδομών του.

Η εκδήλωση είχε εξαιρετική συμμετοχή και επιτυχία και ταίριαζε με το φυσικό περιβάλλον και το χαρακτήρα του Βοτανικού Κήπου Ιουλίας και Αλεξάνδρου N. Διομήδους.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι είμαστε διαθέσιμοι για συνεργασίες και κοινές δράσεις για θέματα που αφορούν το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον καθώς και για την ιστορία της περιοχής.Σας ευχαριστούμε πολύ.


Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button