ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αναστάτωση για κεραία κινητής στο Χαϊδάρι

Κεραία κινητής τηλεφωνίας που πρόκειται να τοποθετηθεί στην περιοχή της Γρηγορούσας προκαλεί αντιδράσεις περιοίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα γίνεται προσπάθεια συλλογής υπογραφών και θα ζητηθεί από τον Δήμο να ελεγχθεί η νομιμότητα της άδειας. Επίσης συζητελίται η ενεργοποίηση συλλόγου γονέων και κηδεμόνων βρεφονηπιακού σταθμού που γειτνιάζει.

Σε τηλεφωνική ενημέρωση που είχε η εφημερίδα μας με πρωτοβουλία κατοίκων, μάς είπαν ότι απέναντι από το κτήριο που πρόκειται να τοποθετηθεί η κεραία βρίσκεται το Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ στην ίδια περιοχή βρίσκεται και άλλη μεγάλη κεραία κινητής.

Συμπολίτισσα που μας έστειλε τη φωτογραφία που δείχνει πόσο κοντά είναι το Νοσοκομείο, έγραψε το παρακάτω κείμενο:

Είμαστε κάτοικοι της οδού Φιλίππου, στο Χαϊδάρι, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πύλη του Αττικού Νοσοκομείου. Από τυχαία συνομιλία πληροφορηθήκαμε ότι στο διπλανό κτίριο ιδιόκτητης πολυκατοικίας αναμένεται να τοποθετήσει εντός των προσεχών ημερών κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Η εξέλιξη αυτή μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους. Απέναντι ακριβώς από εν λόγω κτίριο βρίσκεται το Αττικό Νοσοκομείο και σε κοντινή απόσταση, στην ίδια περιοχή, έχει ήδη τοποθετηθεί και άλλη κεραία.

Τέλος πολύ σημαντικό είναι ότι σε απόσταση 100 μέτρων είναι ο 2ος Δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός του Χαϊδαρίου .

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button