ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου – Βρέθηκε παράνομα Χαϊδάρι

 

“Λαβράκι” έβγαλε περιπολία ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου. Σε έλεγχο που έγινε σε ημεδαπό, σε δρόμο κοντά στο Αττικό Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως κυκλοφορούσε σε απαγορευμένη γι’ αυτόν περιοχή.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συγκεκριμένος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με το Νόμο Παρασκευόπουλου. Είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες. Λόγω βεβαρημένου παρελθόντος, οι όροι που είχαν επιβληθεί στο αποφυλακιστήριο του ήταν αυστηροί: Να μένει και να κυκλοφορεί μόνο στα όρια Δήμου Ωρωπού, στον οποίο είναι δημότης. Σύμφωνα με τους ίδιους όρους, για να πάει σε άλλη πόλη θα έπρεπε να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, κάτι το οποίο δεν έκανε στην περίπτωσή μας.

Δεν τους έπεισε

Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ήρθε στο Χαϊδάρι προκειμένου να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις στο Αττικό Νοσοκομείο. Δεν είχε όμως επάνω του τα ανάλογα ιατρικά δικαιολογητικά, γι’ αυτό και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της παραβίασης των όρων διαμονής.

Περιπολίες σε κάθε γειτονιά

Αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου μιλώντας αποκλειστικά στο «Χαϊδάρι Σήμερα», ανέφερε πως η πόλη μας αστυνομεύεται επαρκώς με πεζές και εποχούμενες περιπολίες. Προτεραιότητα της υπηρεσίας τους είναι να διαταχθεί η διεύρυνση της κίνησης των πεζών περιπολιών σε κάθε γειτονιά.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button