Προφυλακιστέος κρίθηκε από Εισαγγελέα και Ανακριτή με την κατηγορία του Νόμου περί Ναρκωτικών, ο 30χρονος Χαϊδαριώτης που συνελήφθη για την κατοχή 2,8 κιλά χασίς.

Δεν κατάφερε να ελαφρύνει τη θέση του και να αποφύγει την προσωρινή κράτησή του, αν και κατά τη διάρκεια της εφόδου των ανδρών του Α.Τ. Χαϊδαρίου και του Τμήματος Ασφαλείας συνεργάστηκε μαζί τους, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε κρύψει το χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την αρχή υποστήριξε πως οι ουσίες προορίζονταν για δική του χρήση. Όμως λόγω της μεγάλης ποσότητας αλλά και του ποσού των 5.000 ευρώ που εντοπίστηκαν στον ίδιο χώρο και κατασχέθηκαν, ο Εισαγγελέας του απηύθυνε την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου αποφασίστηκε η προφυλάκισή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 30χρονος δηλώνει φοιτητής με μόνιμη κατοικία σε γειτονική επαρχιακή πόλη. Στο Χαϊδάρι είναι η πατρική του οικία, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω πειστήρια του κατηγορητηρίου. Δεν βρέθηκε όμως ζυγαριά ακριβείας.