ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Ντηνιακός: “Την Κυριακή το βράδυ το Χαϊδάρι θα βαφτεί στο λευκό της ανεξαρτησίας και της ενότητας”

“Η νίκη θα είναι όλων των Χαϊδαριωτών”, διακήρυξε σε αποψινή συγκέντρωση της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά” ο Βαγγέλης Ντηνιακός. 

Ήταν σύντομος στην ομιλία του για να αφήσει περισσότερο χρόνο για συζήτηση με τους ανθρώπους που την προηγούμενη Κυριακή είχαν ψηφίσει άλλο συνδυασμό και για πρώτη φορά βρέθηκαν κοντά του. 

Βαγγέλης Ντηνιακός: "Την Κυριακή το βράδυ το Χαϊδάρι θα βαφτεί στο λευκό της ανεξαρτησίας και της ενότητας" 1
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης ήρθε στη συγκέντρωση του Β. Ντηνιακού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τόνισε ότι το Χαϊδάρι την Κυριακή το βράδυ θα βαφτεί στο λευκό χρώμα της ανεξαρτησίας και της ενότητας και κάλεσε όλους σε εγρήγορση για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος. 

Κατηγόρησε τον Μιχάλη Σελέκο ότι δεν τον ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά μόνο η κομματική υπηρεσία να κάνει κόκκινο το Χαϊδάρι. Σημείωσε ότι η πόλη έχει ανάγκη εξωστρέφεια, ανανέωση, νέες ιδέες, καινοτομία. 

Επισήμανε ότι η παράταξη Σελέκου δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανέναν και ότι σε περίπτωση νίκης του ο Δήμος θα βρεθεί σε πραγματική ακυβερνησία.

Με τον Λεωνίδα Γιαννακόπουλο, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη Χαϊδάρι Αναγέννηση.

Ολόκληρη η ομιλία του: 

Φίλες και φίλοι,

Μένουν λίγες μόλις ώρες για τη μεγάλη νίκη. Η νίκη της Κυριακής δεν θα είναι νίκη κανενός κόμματος και καμιάς παράταξης. Θα είναι η δική σας νίκη! Θα είναι νίκη μόνο των Χαϊδαριωτών, θα είναι νίκη όλων των Χαϊδαριωτών.

Καλωσορίζουμε σήμερα εδώ και όσους την πρώτη Κυριακή δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θα διαπιστώσετε εδώ μαζί μας ότι όλοι είμαστε ένα. Θα δείτε ότι μας ενώνει όλους η κοινή πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας. Ό,τι μας ενώνει το κοινό μας όνειρο να δούμε ξανά το Χαϊδάρι πρωταγωνιστή.

Ναι, θα νιώσετε ότι το Χαϊδάρι Ξανά είναι και το δικό σας σπίτι. Το σπίτι όλων των συμπολιτών μας που θέλουν να δουν την πόλη μας να προχωράει επιτέλους μπροστά!

Απέναντί μας είναι όσοι βολεύονται με τη μιζέρια και την παρακμή. Αυτοί που βρίσκονται σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία, με έναν και μόνο στόχο: Να κάνουν κόκκινο το Χαϊδάρι. Δεν τους ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών ούτε η εξωστρέφεια του δήμου, δεν τους ενδιαφέρουν η ανανέωση και οι νέες ιδέες, τι γίνεται λίγο παραέξω στον κόσμο, τι μεγάλες αλλαγές γίνονται, πώς η καινοτομία αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, πώς οι πόλεις αξιοποιούν τα πλεονεκτήματά τους.

Δεν τους ενδιαφέρει για ποιο λόγο τα παιδιά μας, φεύγουν από τον τόπο μας και αναζητούν την τύχη τους αλλού. Αυτή η μικρόπνοη λογική είναι που κρατάει τον δήμο Χαϊδαρίου πίσω και τον γυρίζει στο παρελθόν.

Δεν τους ενδιαφέρει επίσης, και προσέξτε το καλά, ότι με τον νέο εκλογικό νόμο, μία παράταξη όπως του κυρίου Σελέκου, και είναι οριστικό αυτό, μία παράταξη με 8 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους σε κομματική πειθαρχία, που δεν μπορούν να συνεργαστούν με καμία άλλη παράταξη, ο Δήμος θα είναι σε πραγματική ακυβερνησία.

Ε, ας τους δώσουμε απάντηση. Την Κυριακή, στον εκλογικό χάρτη, το Χαϊδάρι δεν θα είναι κόκκινο. Θα είναι με το λευκό χρώμα. Το χρώμα της ανεξαρτησίας και της ενότητας. Το χρώμα της αλλαγής, της προκοπής και της αναγέννησης της πόλης μας.

Γι’ αυτό δεν αφήνουμε καμία ψήφο να χαθεί. Δεν εφησυχάζουμε. Παροτρύνουμε τους συγγενείς μας τους φίλους μας όλους τους γνωστούς μας να πάνε στην κάλπη.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας για τον αγώνα σας μαζί μας. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την αγάπη για την εμπιστοσύνη σας.

Από Δευτέρα, ξεκινάμε τη δουλειά. Με σχέδιο, με εφαρμόσιμες προτάσεις και με άξιο ανθρώπινο δυναμικό. Τους ανθρώπους του Χαϊδάρι Ξανά.

Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, νέους και έμπειρους, που θέλουν να δουλέψουν και να προσφέρουν στην πόλη.

Και από την 1η Σεπτέμβρη δουλεύουμε νύχτα – μέρα να ανορθώσουμε το Χαϊδάρι μας. Να το κάνουμε ξανά Δήμο-πρότυπο για όλη τη Δυτική Αθήνα. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους μέσα από την καρδιά μου. Και με τη Νίκη!

Βαγγέλης Ντηνιακός: "Την Κυριακή το βράδυ το Χαϊδάρι θα βαφτεί στο λευκό της ανεξαρτησίας και της ενότητας" 3 Βαγγέλης Ντηνιακός: "Την Κυριακή το βράδυ το Χαϊδάρι θα βαφτεί στο λευκό της ανεξαρτησίας και της ενότητας" 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button