ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βαγγέλης Ντηνιακός: “Υπάρχει σχέδιο για εκσυγχρονισμό του Κολυμβητηρίου;”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις που κάνει ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός στο δημοτικό συμβούλιο, είτε με επίκαιρες ερωτήσεις, είτε με τοποθετήσεις για τα προβλήματα της πόλης και την καθημερινότητα των Πολιτών.

Βαγγέλης Ντηνιακός

 

Ειδικότερα, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ο Βαγγέλης Ντηνιακός απευθυνόμενος προς την διοίκηση του δήμου έθεσε τα παρακάτω θέματα:

1. Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα, το οποίο ανεξάρτητα από την προσωρινή του απόσυρση, εξαιτίας της θύελλας αντιδράσεων από πλήθος φιλοζωικών οργανώσεων, θέλει την Αυτοδιοίκηση να χρηματοδοτείται από χρήματα που προέρχονται από την επιβάρυνση των Πολιτών, κατόχων ζώων, είτε με την μορφή του τέλους είτε με την μορφή προστίμων.

Η θέση του Βαγγέλη Ντηνιακού είναι ότι δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης , χρηματοδοτήσεις όπου επιβαρύνονται οι Πολίτες με πρόσθετα τέλη.

Παράλληλα έθεσε το ερώτημα αν ο Δήμος, στο πλαίσιο των υφιστάμενων αρμοδιοτήτων του για την διαχείριση των ζώων, σκέφτεται για την δημιουργία οργανωμένου χώρου φύλαξης και προστασίας των αδέσποτων ζώων.

2. Σχετικά με το δημοτικό κολυμβητήριο και με το δεδομένο ότι συχνές είναι οι διακοπές λειτουργίας του, ρωτήθηκε η δημοτική αρχή αν διαθέτει σχέδιο και γενικότερα τις προθέσεις της για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού του εξοπλισμού, προκειμένου να είναι απρόσκοπτη η λειτουργία του

3. Για τα πεζοδρόμια της οδού Φαβιέρου, ρωτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αν στη σχετική μελέτη προβλέπεται η ύπαρξη βιοκλιματικών στοιχείων και πότε και αν (η μελέτη) θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις από τις δημοτικές παρατάξεις.

4. Με δεδομένη την δικαστική απόφαση για το σκάνδαλο της Energa – Hellas Power για την απόδοση των υπεξαιρεμένων στη βάση ότι η εν λόγω εταιρεία δεν απέδιδε τα αναλογούντα δημοτικά τέλη στους Δήμους και ενώ ήδη πάνω από 70 Δήμοι πρόσφατα έλαβαν τα χρήματα που τους αναλογούσαν, ρωτήθηκε ο Δήμαρχος τι στοιχεία υπάρχουν που σχετίζονται με τον Δήμο Χαϊδαρίου και τις ενέργειες της διοίκησης για την αξιοποίηση της δικαστικής απόφασης.

“Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας τροφοδοτεί την δημοτική μας παράταξη με υλικό, τέτοιο που επιβάλλεται να αναδεικνύουμε εντός του πλαισίου λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Σταθερή επιδίωξή μας είναι να συμβάλλουμε με ερωτήσεις αλλά και προτάσεις στο να προωθούνται έμπρακτα λύσεις που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”, υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Ντηνιακός


 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button