ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καραϊσκάκη: Στην εντατική ο νεαρός ντελιβεράς

Ο ηλικίας περίπου 25 ετών διανομέας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο μεταξύ δύο μηχανών στη Στρατάρχη Καραϊσκάκη ξημερώματα της 17 Νοεμβρίου.

Νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι και πιο συγκεκριμένα στο πρόσωπο. Ευτυχώς όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα ιατρικά νέα είναι καλά ως προς το ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος (δυστυχώς ποτέ δεν καταφέραμε να πάρουμε επίσημα στοιχεία από την Τροχαία, παρά την προφανή κοινωνική σημασία που έχει η παρουσίαση και ανάλυση των τροχαίων, της μεγαλύτερης μάστιγας της χώρας).

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες (που όπως είπαμε δεν είναι επίσημα βεβαιωμένες), οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν στο ύψος της Πλατείας Ηρώων περί τη 1.30 πμ., ενώ κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις στην Στρατάρχη Καραϊσκάκη. Οι οδηγοί είναι και οι δύο διανομείς φαγητού. Τη στιγμή του συμβάντος, ο ένας επιχείρησε να στρίψει προς την οδό Μετσόβου, δηλαδή προς την πλατεία. Ο αντίθετα ερχόμενος, που είναι και ο τραυματισμένος, δεν είχε φώτα και δεδομένης της έλλειψης καλού φωτισμού στο σημείο δεν έγινε αντιληπτός από τον άλλο δικυκλιστή. Συγκρούστηκαν λοιπόν μετωπικά. Αυτός που δεν φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button