ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Τρίβουν τα μάτια τους” στον ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου

Βγαλμένη από ένα καλό όνειρο είναι η σημερινή εκλογική διαδικασία για τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο λόγος; Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση μελών και φίλων στην κάλπη. Ασφαλώς είναι μια ισχυρή τονωτική ένεση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το οδυνηρό αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου.

Ήδη στις 6.15 μμ που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν ψηφίσει περισσότεροι από όσοι στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου του 2022, κατά την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία. Συγκεκριμένα, τότε είχαν προσέλθει στην κάλπη συνολικά 609, ενώ σήμερα, περίπου δύο ώρες πριν λήξει η ψηφοφορία έχουν ψηφίσει 670, με πολλούς από αυτούς να είναι νέες εγγραφές.

Ο κ. Κωνσταντίνος Στασινός, αναπληρωτής συντονιστής της οργάνωσης του Δάσους, μιλώντας στο “Χαϊδάρι Σήμερα” τόνισε ότι ο κόσμος δεν έχει χάσει τον ενδιαφέρον του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. “Στις βουλευτικές εκλογές έφυγε σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων, αλλά δεν παράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πολίτης χρειάζεται αποκούμπι στην Αριστερά, θέλει κάποιον να τον ακούει και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει από τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ισχυρή αντιπολίτευση και το δείχνει με τη συμμετοχή του στις εκλογές. Όπως είπε και ο πρώην πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας, βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα!”

Αργότερα το βράδυ θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της κάλπης του Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button