ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριπλό τζακ ποτ: Ο Έλληνας που περνά κορονοϊό, γρίπη και πνευμονία μαζί

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι που θα συμβεί συχνά, όσο κι αν ο κορωνοϊός πλήττει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.  κορωνοϊό ταυτόχροναΟ εθελοντής διασώστης, Α. Αλεξίου, είναι ασθενής με γρίπη τύπου Β και κορωνοϊό ταυτόχρονα και περνάει μια βαριά πενυμονία! Τριπλό τζακ ποτ το χαρακτήρισε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Ο κ. Αλεξίου, μιλώντας από θάλαμο του Θριάσιου Νοσοκομείου και φορώντας μάσκα οξυγόνου, αστειευόμενος χαρακτήρισε τον ιό ως νυχτόβιο και μπαρόβιο, καθώς του προκαλούσε υψηλό πυρετό κατά τις νυχτερινές κυρίως ώρες. 
Ο ίδιος εκτιμά ότι κόλλησε τον κορωνοϊό την επόμενη της Καθαράς Δευτέρας κατά την άσκηση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα έκανε σεμινάρια για τη δουλειά του (αεροφωτογραφία) στο εσωτερικό νταλίκας που είχε έρθει από το Μιλάνο και η οποία λειτούργησε σαν αίθουσα διδασκαλίας.
Ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό, που φροντίζουν τους ασθενείς “βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των δικών του”.
Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καπνίσει ποτέ του, καθόλα υγιής, ο οποίος έχει τρέξει σε πάρα πολλούς μαραθωνίους και όμως ο κορωνοϊός τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Αλλά επειδή είναι ένας γερός οργανισμός και γι’ αυτό καταφέρνει να ξεπεράσει την δύσκολη κατάστασή του.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button