Κροκετούλες…ή καλύτερα ένα ριζότο που με παρμεζάνα και βούτυρο γίνεται μπαλάκι ενώ πανάρεται 2 φορές με πάνκο για να γίνει τραγανό. Στο κέντρο έχει έξτρα μοτσαρέλλα. Από πάνω chutney κρεμμύδι. Από κάτω σάλτσα αματριτσιάνα με σάλτσα αι καπνιστή πανσέτα… ή αλλιώς arancini!

Ο συνδυασμός της ατμοσφαιρικής, ζεστής και ευρύχωρης σάλας, με τις φίνες διακοσμητικές προσθήκες και το εκλεκτό ιταλικό μενού, σωστά εκτελεσμένο με την επιμέλεια του Παναγιώτη Γιακαλή, κάνουν την trattoria Casa Bianca κάθε φορά τοπ προορισμό.

Εκτός από τις παραπάνω φανταστικές “κροκέτες”, είμαστε βέβαιοι πως και τα δύο επόμενα πιάτα θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον σας. Το καθένα με την δική του ιδιοσυγκρασία υπόσχεται a fine dining!

Φρέσκο rigatoni από σιμιγδάλι Caputo και μοσχαρίσιοι κεφτέδες σχεδόν σαν του Peter Clemenza από το Godfather.
Πίτσα greca ή “ελληνοιταλικό σύνδρομο” στο λεπτό και τραγανό ζυμάρι αργής ωρίμασης, που “στέκεται” κάτω από την επικάλυψη.

Από το χειμερινό μενού μην παραλείψετε να ρωτήσετε για την σούπα ημέρας. Και να δοκιμάσετε εξαίσια μελωμένα μοσχαρίσια κοκκινιστά μάγουλα πάνω σε βουτυράτο πουρέ πατάτας ή χυλοπίτες με κόκορα κρασάτο.

Κάβα με επιλογές κρασιών του ιταλικού και ελληνικού αμπελώνα. Ενημερωμένο και φιλικό σέρβις. Κράτηση ταραπεζιού!

Trattoria Casa Bianca | Στρ.Καραϊσκάκη 43, Χαϊδάρι | 210 5821711