ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Voucher 600€ για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες: Είναι κρίμα να τα χάσεις!

«Το αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (ΚΔΒΜ2) Swiss Approval Institute, Μη Κερδοσκοπικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός, θα συμμετέχει ως εγκεκριμένος Πάροχος Εκπαίδευσης, στην Δράση τύπου Voucher (Σύστημα Επιταγών Κατάρτισης), προσφέροντας προγράμματα κατάρτισης και στοχεύοντας στην πραγματική αναβάθμιση του γνωστικού επιπέδου των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα τύπου Training Voucher 600€ περιλαμβάνει τηλε-κατάρτιση 100 ωρών, με τη μέθοδο της εξ-αποστάσεως Ασύγχρονης Εκπαίδευσης σε ποσοστό 100%.

Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο, που σημαίνει ότι οι ωφελούμενοι ΔΕΝ θα πληρώσουν, αλλά θα λάβουν 600 ευρώ ενίσχυση με την μορφή επιδότησης.

H SWISS APPROVAL Institute ΚΔΒΜ2, εγκεκριμένος «Πάροχος Τηλεκατάρτισης», αναλαμβάνει χωρίς καμία χρέωση [ΔΩΡΕΑΝ], από την αρχή μέχρι το τέλος, την διεκπεραίωση της αίτησής σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα και την εκταμίευση του ποσού των 600 ευρώ.

Έχουμε απλοποιήσει το σύστημα υποβολής, και όλη την πληροφόρηση την παρέχουμε στο web-site του Ινστιτούτου μας.

Σας προσκαλούμε να ανεβάσετε στην πλατφόρμα μας τα προβλεπόμενα από το Πρόγραμμα δικαιολογητικά, και εμείς με την σειρά μας θα ανεβάσουμε στο πρόγραμμα ΕΡΓΑΝΗ τις απαιτούμενες πληροφορίες για την συμμετοχή σας.

Η εξουσιοδότηση / φόρμα συμμετοχής, βρίσκεται στο συνημμένο LINK:  https://institute.swissapproval.academy/voucher-600e/»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button