ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Τραγικός θάνατος ελαιοχρωματιστή στην Ελευσίνα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας σήμερα, όταν βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην διασταύρωση των οδών Περσεφόνης και Χατζηδάκη στην Ελευσίνα.

Ο νεαρός άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, έκανε -βάσει των αυτόπτων μαρτύρων- εργασίες ελαιοχρωματισμού στον τελευταίο όροφο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας. Είχε στερεώσει τη σκάλα δίπλα στο ανοιχτό παράθυρο, όμως γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Η αστυνομία, με την οποία μίλησε η Επικαιρότητα Δυτικής Αττικής, θεωρεί από τις πρώτες εκτιμήσεις πως πρόκειται για ατύχημα, και πως ήταν μόνος του στο χώρο, παρόλα αυτά ερευνάται και το ενδεχόμενο να υπήρξε και δεύτερο άτομο στο χώρο των εργασιών.

Σημειώνεται η καθυστέρηση του ΕΚΑΒ, καθώς ο νεαρός βρισκόταν στο πεζοδρόμιο για περίπου 15 με 20 λεπτά και το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε από το Δρομοκαΐτειο, έφτασε μετά από μισή ώρα.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την ιστοσελίδα πως ενώ πήραν άμεσα τηλέφωνο στο 166, οι τηλεφωνητές τους είπαν πως δεν υπάρχει νοσοκομειακό να έρθει από το Θριάσιο.

Πηγή: Επικαιροτητα Δυτικης Αττικης

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button