ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του 47χρονος, στο δάσος δίπλα στην Ιερά Οδό

Απαγχονίστηκε στο Χαϊδάρι Περιστεριώτης επιχειρηματίας. Φίλος του τον βρήκε κρεμασμένο από κλαρί δέντρου στο δάσος. Τον λύγισαν τα χρέη.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, αποτέλεσαν “θηλιά” για έναν 47χρονο επιχειρηματία από το Περιστέρι οποίος την Τετάρτη (5/1) έβαλε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε απαγχονισμένος, σε ένα πεύκο, από φιλικό του πρόσωπο, στο δάσος ανάμεσα στην Ιερά Οδό και τον δρόμο που οδηγεί στο Σχιστό. Είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε το τραγικό διάβημά του.

Η οικογένειά του είχε δηλώσει εξαφάνιση την προηγούμενη μέρα. Πρώτα βρέθηκε το αυτοκίνητό του και έγινε αστυνομική έρευνα στην περιοχή για να εντοπιστεί. Τελικά τον βρήκε ένα οικείο του πρόσωπο, που επίσης τον έψαχνε.

Στη σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ιατροδικαστής και έγινε έρευνα για ίχνη DNA στο αυτοκίνητο. Όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα από την έναρξη επιχείρησης στον τουριστικό κλάδο που δεν πήγε καλά, τα χρέη δεν μπορούσαν να καλυφθούν λόγω και των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία. Είχε κάνει και άλλες απόπειρες να βάλει τέλος στη ζωή του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button