ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο πορτοφολάς είχε τσεκάρει το “τυφλό σημείο” του σούπερ μάρκετ της Λεωφόρου Αθηνών…

Την ώρα που έφτασε ηλικιωμένος συνδημότης μας στο ταμείο του σούπερ μάρκετ για να πληρώσει, διαπίστωσε προς μεγάλη του απογοήτευση πως το πορτοφόλι του “είχε κάνει φτερά”. Κι όμως λίγα λεπτά πριν βρισκόταν στην τσέπη του… Επιτήδειος του το πήρε σε “τυφλό” σημείο του εσωτερικού κυκλώματος καμερών, λίγο πριν τελειώσει τα ψώνια. Περιείχε μερικές δεκάδες ευρώ, αλλά πολλά προσωπικά έγγραφα.

Όπως κατήγγειλε 80χρονος στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου η ώρα ήταν λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, όταν έκανε τα ψώνια του σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Αθηνών. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα πως το κατάστημα θα κλείσει σε λίγα λεπτά και καλούσαν τους πελάτες να συντομεύουν  τις αγορές τους. Τη στιγμή εκείνη γινόταν ένας συνωστισμός σε διάφορα σημεία, μεταξύ αυτών και στο ψυγείο με τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Όταν πήγε να γεμίσει το καλάθι του από το συγκεκριμένο τμήμα, αισθάνθηκε πως κάποιο άτομο που βρισκόταν πίσω του,  τον πλησίασε. Δεν έδωσε όμως περαιτέρω σημασία. Φτάνοντας στο ταμείο για να πληρώσει διαπίστωσε πως το πορτοφόλι του με το ποσό περίπου των 35 ευρώ,  είχε εξαφανιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σημείο όπου σημειώθηκε η κλοπή, δεν καλύπτεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος του συγκεκριμένου υποκαταστήματος. Προφανώς ο επαγγελματίας πορτοφολάς το είχε “τσεκάρει”.

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα»

Όπως είναι φυσικό ο 80χρονος είναι απογοητευμένος, όπως είπε στους αστυνομικούς, όχι μόνο γιατί έχασε τα χρήματα, αλλά γιατί το πορτοφόλι του περιείχε την αστυνομική του ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και άλλα δημόσια έγγραφα. Έτσι πρέπει να ξεκινήσει χρονοβόρες διαδικασίες για την επανέκδοση τους και να πληρώσει και μερικά παράβολα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button